Political Festival of Europe

Gabriel Mvogo, formand for AU-EU Ungdomsorganisationen, deltager på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – afholdes for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Folkemødet er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve de rige og mangfoldige kulturer af Europa.

Gabriel Mvogo, formand for AU-EU Ungdomsorganisationen, deltager på Political Festival of Europe som taler. På Festivalen, deltager Gabriel i to debatter fredag 26. august – den ene handler om sundhed i Afrika og den anden om, hvordan Europa kan hjælpe med at sikre bæredygtig udvikling i Afrika.

"Afrika har de største mineralske, naturlige og menneskelige ressourcer i verden. Europa har den vigtigste finansielle kapital og teknologiske løsninger i vores verden. Vi sætter pris på, at disse to kontinenter er naboer, men vi undrer os over de udfordringer, der kan opstå i samarbejdet. Fordi vores to folk deler sprog, menneskelige og økonomiske forbindelser og ligheder. Disse forbindelser er lettet af vores geografiske nabolag. Derfor er freden og sikkerheden for vores befolkninger og vores grænser - mere end nogensinde før - afhængige af hinanden. Political Festival of Europe er i dag en international platform, som kan spille en vigtig rolle for et ligeværdigt samarbejde mellem Europa og Afrika,” fremhæver Gabriel Mvogo.

"Vi er glade for Gabriel Mvogos deltagelse. Som formand for AU-EU Ungdomsorganisationen har Gabriel vigtig viden om Europas og Afrikas bilaterale relationer – dermed er hans perspektiver et vigtig bidrag til netop de to debatter. Vi ser frem til de diskussioner, der vil finde sted på scenen,” siger Jan Bertelsen, CEO for Political Festival of Europe.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum