Esbjerg Kommune

Gå på biblioteket – nu også i weekenden

Del

Fra lørdag 10. oktober vender Esbjerg Kommunes Biblioteker tilbage til deres oprindelige åbningstider, fra før nedlukningen i foråret.

”Vi er glade over, at vi nu kan tilbyde adgang til kommunens biblioteker på aftener og i weekender. Noget som mange af vores lånere har efterspurgt.” fortæller biblioteksleder Ann-Britt von Seelen.

På Hovedbiblioteket vil der være betjening fra kl. 10-14 på lørdage, mens der er selvbetjent åbningstid om søndagen. De selvbetjente åbningstider er også tilbage, som de var på både lokal- og bydelsbibliotekerne. 

Åbningstiderne kan ses på esbjergbibliotek.dk

Besøg trygt biblioteket

Alle kan roligt besøge biblioteket eller deltage i arrangementer. I efterårsferien byder biblioteket fx på Familiefilmklub, Forfatterværksted og Fortælleshow for børn. For de voksne er der blandt andet filmaften og senere på måneden, live-debat om MeToo.

”For os er det vigtigt, at det er trygt og sikkert på bibliotekerne. Vi følger alle gældende retningslinjer og er hele tiden opmærksomme på, hvad vi kan gøre for at mindske risikoen for spredning af smitte” slutter Ann-Britt von Seelen og henviser til det digitale bibliotek, der stadig har åbent – også for dem der måske føler sig bedre tilpas derhjemme i disse tider.

Kontakter

Mere info:
Ann-Britt von Seelen
Biblioteksleder
tlf. 24 76 63 58

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Ny lynladestation ved Esbjerg Lufthavn gør det nemmere at være elbilist i det vestjyske26.12.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Esbjerg får nu otte nye lynladepunkter, der hver især kan oplade en bil på cirka 20 minutter. Den nye lynladestation, der etableres af ladeoperatøren Clever med selskabets prisvindende design, bliver placeret ved Esbjerg Lufthavn og forventes at være klar til at tage imod elbiler til opladning efter sommerferien 2021. Og det er en gevinst for Esbjerg Kommunes borgere, lyder det fra borgmester Jesper Frost Rasmussen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum