Haderslev Kommune

Fyraftensmøde om F-35 kampfly, Ace Denmark og erhvervsklima

Del

Haderslev Kommune inviterer erhvervslivet til fyraftensmøde på Flyvestation Skrydstrup den 19. september 2019 klokken 15.30. Her kan man blive klogere på ACE Denmark, indfasningen af Danmarks nye F-35 kampfly og høre om resultatet af DI's årlige måling af erhvervsklimaet.

Borgmester H. P. Geil byder velkommen, når Haderslev Kommune holder fyraftensmøde for erhvervslivet på Flyvestation Skrydstrup. Formålet med mødet er, at gøre erhvervslivet klogere på de muligheder, der er, når Danmarks nye kampfly skal have base på flyvestationen fra 2023.

"Når Danmarks nye kampfly kommer til Skrydstrup, er det en oplagt mulighed for os i Haderslev Kommune til at udvikle erhvervslivet. Derfor har vi dannet ACE Denmark, som er et samarbejde mellem private og offentlige aktører inden for forsvarsindustrien, der arbejder på at få mest muligt afledt erhverv ud af, at Danmarks nye kampfly har hjemme her hos os", siger H. P. Geil og fortsætter:

"Vi synes, det er vigtigt, at så mange som muligt kender til det samarbejde, så de erhvervsdrivende i kommunen kan begynde at reflektere over, om de kan drage nytte af de nye kampflys placering på en eller anden måde."

På fyraftensmødet den 19. september vil chefen for Flyvestation Skrydstrup, Uffe Holstener-Jørgensen, blandt andet fortælle om, hvor langt processen med indfasningen af F-35 kampflyede på flyvestationen er.

Bagefter vil formand for ACE Denmark og tidligere generalmajor og viceforsvarschef i det danske forsvar, Per Ludvigsen, fortælle om ambitionerne med ACE Denmark og hvilke muligheder der ligger i samarbejdet for kommunen og erhvervslivet.

Derudover kommer Gordon Trier Holm, konsulent i Dansk Industri, og præsenterer resultaterne af DI's erhvervsklimamåling for Haderslev Kommune.

Mødet er for alle interesserede fra erhvervslivet og finder sted på Flyvestation Skrydstrup, Lilholtvej 2, 6500 Vojens. For at deltage skal man tilmelde sig senest den 12. september til udviklingskonsulent Søren Bækgaard på sbni@haderslev.dk eller 29108424.

Program
15.30 Velkomst ved borgmester H. P. Geil
15.40 Præsentation af DI’s måling af erhvervsklimaet 2019 ved Gordon Trier Holm, DI
16.15 Status på byggeriet af F-35-flyene ved Uffe Holstener-Jørgensen, Fighter Wing Skrydstrup
16.30 Pause
16.40 Præsentation af ACE Denmark ved Per Ludvigsen, ACE Denmark
17.25 Tak for i dag

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum