Furesø Kommune

Furesø skal have ny kommunaldirektør

Del

Efter 3 år som kommunaldirektør i Furesø Kommune har Steen Vinderslev takket ja til at komme tilbage som kommunaldirektør for Middelfart Kommune. Skiftet sker pr. 1. juni 2022.

Borgmester Ole Bondo Christensen (A) takker Steen Vinderslev for en kæmpe indsats:

”Vi har været utrolig glade for at have Steen som kommunaldirektør. Steen er meget afholdt af alle medarbejder, byrådet og vores eksterne samarbejdspartnere og samtidig højt respekteret for sin store viden om alle dele af det kommunale maskinrum. Steen har ført os gennem vanskelige forhandlinger bl.a. om kommunens økonomi og har samtidig sat en visionær kurs på bl.a. erhvervs- og uddannelsesområderne. Jeg vil gerne takke Steen for en kæmpe indsats for Furesø og samtidig ønske ham al mulig held og lykke fremover, når han nu vender tilbage til Middelfart. Jeg vil snarest indkalde økonomiudvalget, så vi kan sætte en proces i gang for at finde en kommunaldirektør”, siger Ole Bondo Christensen.    

Steen Vinderslev fortæller, at han har haft nogle gode år i Furesø og nu også ser frem til at vende tilbage til Middelfart, hvor han var kommunaldirektør fra 2011-2019.

”Det har været en fornøjelse at være ansat i Furesø Kommune. Jeg har haft nogle rigtigt gode år. Jeg har set kommunens mantra ’stærke fællesskaber’ udfolde sig på bedste vis. Jeg har været meget glad for samarbejdet til alle sider – med chefer og medarbejdere samt med byråd og erhvervsliv. Der er en stor åbenhed overfor at søge nye veje, og samarbejdsånden er virkelig i top. Det har samtidig været i en periode, hvor vi i Furesø Kommune har klaret os godt på mange parametre – erhvervsudvikling, beskæftigelse og bosætning og samtidig sikret os ro om kommunens økonomi i en udfordrende tid med Covid og krig i Europa. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for et rigtigt godt samarbejde og en meget stor dedikation i forhold til udviklingen af Furesø Kommune. Skiftet tilbage til Middelfart skyldes både faglige og personlige grunde. Fagligt tiltaler Middelfart Kommunes høje ambitionsniveau mig med spændende og vigtige dagsordener. På det mere personlige plan, så har min kone Karen og jeg altid været rigtig glade for at bo i Middelfart Kommune. Jeg har tilsvarende altid trives rigtigt godt med at arbejde i Middelfart Kommune. Det er et fantastisk dejligt sted i Danmark med et kæmpe potentiale, som jeg glæder mig til at bidrage til at forløse”, siger Steen Vinderslev.

Furesø Byråd vil snarest muligt slå en stilling op og se sig om efter en ny kommunaldirektør.  

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum