Furesø Kommune

Furesø og BUPL Storkøbenhavn indgår arbejdstidsaftale

Del

Furesø Kommune og BUPL Storkøbenhavn er blevet enige om en nyt arbejdstidsaftale. Et stærkt fundament for pædagogernes arbejde i skole og FFO, siger skolechef. BUPL Nordsjælland er også glade for aftalen.

”Kompetente pædagoger spiller en stor rolle i arbejdet med vores børns trivsel, læring og dannelse. Det gode samarbejde og den gode dialogkultur er også afgørende for, at vores skoler og fritidsordninger i Furesø er gode og har fokus på trivsel, læring og dannelse. Jeg er rigtig glad for den nye arbejdstidsaftale. Den udbygger det gode samarbejde, vi havde i forvejen. Og det giver et stærkt fundament for det videre arbejde med at sikre det gode børneliv i Furesø”, siger Per Christensen, skolechef i Furesø Kommune.

Fællestillidsrepræsentant Jane Maj Hanson er også tilfreds med aftalen.

”Vi er i BUPL meget tilfredse med den nye lokalaftale, som tydeliggør og anerkender, hvor vigtige pædagoger er for børn hele dagen, i kommunens skoler og FFOer,’' siger Jane Maj Hanson, der er fællestillidsrepræsentant.

Arbejdstidsaftalen sætter rammerne for skole- og FFO-pædagogernes arbejde i Furesø Kommune.

Målet er at sikre balancerede forhold mellem børnenes lærings- og trivselsaktiviteter, og samtidig sikre den nødvendige forberedelse til dette. Ligeledes understøtter aftalen kommunens intentioner om at styrke pædagogernes deltagelse i udviklingen af de professionelle læringsfællesskaber til gavn for alle børn.  

Der er i aftalen lagt vægt på, at forventningerne til arbejdet stemmes af på både kommuneniveau, skole-/FFO-niveau og i forhold til den enkeltes oppgaveløsning.

Arbejdstidsaftalen træder i kraft den 1. august 2021. Aftalen kan opsiges med 6 måneders varsel.

Foto: Skolechef Per Christensen og fællestillidsrepræsentant BUBL underskriver arbejdstidaftale i Furesø Kommune

Kontakter

Per Christensen, skolechef i Furesø Kommune, tlf. 7216 5800
Jane Maj Hanson, Fællestillidsrepræsentant BUPL, tlf. 6196 4005

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum