Furesø Kommune

Furesø fejrer Flagdag

Del

I anledning af Flagdag for Danmarks udsendte inviterer Furesø Byråd Furesøs veteraner og pårørende til en reception på Furesø Rådhus den 5. september 2020.

229 mænd og kvinder her i Furesø har været udsendt som soldat, politi, præst, sundhedspersonel eller i et andet ærinde på vegne af Danmark. De fortjener at blive hædret for den indsats, de har ydet på vegne af Danmark. Derfor inviterer vi til reception på Rådhuset, hvor der vil være taler og også tid til at tale og udveksle erfaringer,” siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen.

Receptionen er lørdag den 5. september kl. 10-12 på Furesøs Rådhus. Borgmester Ole Bondo Christensen (A) byder velkommen. Desuden taler Visti Lindemann, der er kaptajn og veteran fra Forsvarets materiel- og indkøbsstyrelse og træner for det paraalpine landshold. Byrådsmedlem Susanne Mortensen (C) holder også en tale, og så er der nyt fra Furesø veterancafe.

På grund af corona-restriktioner og forplejning er tilmelding nødvendig. Man kan melde sig til ved at sende en mail til tno@furesoe.dk.

Tid og sted:

Lørdag den 5. september kl. 10-12, Furesø Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse

Program:

  • 10.00: Velkomst og tale v/ borgmester Ole Bondo Christensen
  • 10.10: Tale v/ Kaptajn Visti Lindemann, Forsvarets materiel- og indkøbsstyrelse
  • 10.20: Tale v/ byrådsmedlem Susanne Mortensen
  • 10.30: Nyt .fra Furesø Veterancafe.
  • 10.40: Tid til uformel snak
  • 12.00: Receptionen slutter

Arrangementet vil blive afholdt indenfor de gældende corona-restriktioner og hensyn.

Kontakter

Trine Nobel, chefsekretær i Furesø Kommune, tlf. 7235 4005, E-mail: tno@furesoe.dk

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum