Billund Kommune

Fritidslivet åbner dørene til 54 aktiviteter i samme weekend

Del

Foreninger i hele Billund Kommune er klar til at byde velkommen igen efter coronanedlukningen. Det sker i weekenden den 2.-3. oktober, hvor fritidslivet åbner dørene på samme tid til 54 aktiviteter for store og små.

Der er aktivitetstilbud i alle byer i hele Billund Kommune til både store og små, når foreningerne byder velkommen til fritidsdage den 2. -3. oktober fra kl. 10-15.

Foreningerne i Billund Kommune har budt ind med mere end 54 aktiviteter fordelt ud over hele kommunen og står klar med flag og frivillige, når de åbner dørene til Fritidsdage. Formålet med dagene er at gøre borgerne nysgerrig på foreningernes mange tilbud – og der er lidt for enhver smag og til alle aldre.

Fritidsdage er et nyt koncept i Billund Kommune, hvor kultur- og fritidslivet kan byde velkommen igen oven på coronanedlukningen. Initiativet kommer fra den pulje på halvanden million kroner, som byrådet i Billund Kommune har sat af til at afbøde konsekvenserne efter covid-19 for Kultur- og Fritidslivet.

Masser af gode grunde til at tage til Fritidsdage

Har du aldrig prøvet at spille bob? Kunne du tænke dig at blive samarit? Kan du svømme som en fisk i vandet? Har du prøvet at gå til gymnastik, håndbold, volley, fodboldgolf, basket, badminton, bordtennis eller pentaque? Mangle du nogen at være kreativ og strikke med? Har du lyst at spille bridge eller billard? Kender du lokalhistorien? Har du tumlet og lavet halløj i hallen? Ved du hvad din frimærkesamling er værd?

Det kan du alt sammen prøve og blive klogere på til Fritidsdagene.

Ta’ din nabo, klassekammeraten eller dit barn med under armen og prøv, hør, se og oplev et væld af forskellige aktiviteter, som udbydes af en forening nær dig.

Se de mange aktiviteter i folderen og på hjemmesiden, hvor der løbende kommer nye aktiviteter til: billund.dk/fritidsdage

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum