Aarhus Universitet Technical Sciences

Fremtidens fødevarer i fokus på første internationale iFOOD-konference

Del

Aarhus Universitets Center for Innovativ Fødevareforskning, iFOOD, afholder sin første, internationale forskningskonference den 1. og 2. februar 2021. Her vil den nyeste fødevareforskning blive præsenteret inden for alt fra råvareproduktion, fødevareforarbejdning og emballering til sensorik, forbrugeradfærd og sundhed. Konferencen afholdes online og deltagelse er gratis.

Kunne du tænke dig at høre om forskningen i cellebaseret kød, vertical farming eller grønne proteiner? Er du interesseret i fødevarestruktur, produktudvikling eller fødevarerelateret sundhed? Vil du gerne vide mere om forbrugernes digitale interaktion med mad eller Instagram-fænomenet ”food porn”?

Så kan du komme med, når Aarhus Universitets Center for Innovativ Fødevareforskning, iFOOD, afholder sin første internationale forskningskonference den 1. og 2. februar 2021. Konferencen foregår online, det er gratis at deltage, og alle interesserede er velkomne.

Professor Milena Corredig er centerleder for iFOOD og initiativtager til konferencen:

- iFOOD er et tværfagligt center, der favner mange forskellige aspekter af den innovative fødevareforskning på Aarhus Universitet. Med iFOOD-konferencen vil vi gerne skabe opmærksomhed omkring forskningen. Ved at præsentere de nyeste resultater, projekter og teknologier, håber vi på at kunne inspirere forskere, studerende, virksomheder eller andre, der beskæftiger sig med fødevarer. Vi vil kort fortalt gerne have forskningen ud at leve.

- Det er en bred konference med et væld af spændende emner. Det er en betingelse for at skabe de mest innovative fødevareløsninger i hele værdikæden, at forskellige fagområder lærer af hinanden og samarbejder, og vi håber på at skabe grobund for nye samarbejder med afsæt i konferencen. Måske kan specialister i ét område blive nysgerrige på et andet område også? Det giver konferencen god mulighed for.

Du kan læse mere om konferencen, se programmet og tilmelde dig her 

Konferencen foregår på engelsk.

Information om Aarhus Universitet Technical Sciences

Aarhus Universitet Technical Sciences
Aarhus Universitet Technical Sciences
Ny Munkegade 120
8000 Aarhus C

8715 0000https://tech.au.dk/

Yderligere information

Besøg iFOOD’s hjemmeside her

Kontakt

Centerleder, Centre for Innovative Food Research (iFOOD)
Professor Milena Corredig
Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet
Email: mc@food.au.dk - Telefon: 2271 913

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences

Stor konference om smagssans og bæredygtighed9.6.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvordan kan vores smagssans være med til at sikre nye og mere bæredygtige madvalg? Det er temaet for den innovative og tværfaglige konference "Creative Tastebuds”, der afholdes til august som et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Smag for Livet og Institute of Meals. Der bliver tale om en hybrid mellem en fysisk og en digital konference, og alle er velkomne - både forskere, praktikere og andre smagsinteresserede.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum