Freja Ejendomme

Freja Ejendomme sælger Strandgaarden til efterkommere af tidligere ejer

Del

Freja Ejendomme satte sidste år den gamle klitgård på Vestkysten, Strandgaarden, til salg. På grund af stor interesse for den firelængede gård fra 1875, blev den efterfølgende sat i budrunde.

Fotokreditering: Freja Ejendomme
Fotokreditering: Freja Ejendomme

Køber er Cufadan Ejendomme A/S, der drives af to generationer af familien Strandgaard – efterkommere af en tidligere ejer af Strandgaarden. Køber har dermed et ganske særligt forhold til den historiske gård med den fantastiske placering ved Vestkysten.

Det fortæller Morten Strandgaard, som driver Cufadan Ejendomme A/S sammen med sin søster og far:

”Vi er utrolig glade for, at Strandgaarden er tilbage på familiens hænder. Mine oldeforældre købte den i 1939 og boede der en årrække og min farmor voksede således op på Strandgaarden. Gården har ofte været et samtaleemne i familien, fordi den er så unik, som den er både familiehistorisk og egnshistorisk. Jeg har også selv besøgt Strandgaarden flere gange som barn, da den husede et museum og har senere hen også været der flere gange med mine egne børn. Senest i 2018, lige inden museet fraflyttede gården. Så det siger sig selv, at vi er meget glade og stolte over at være de nye ejere af denne smukke gård”.

Det er stadig for tidligt at sige hvad fremtiden bringer for Strandgaarden, men Morten Strandgaard har allerede gjort sig nogle overvejelser:

”Vi starter med at give ejendommen en kærlig hånd. Den fortjener at stå flot og i oprindelig stil med respekt for gårdens kulturhistorie og den smukke arkitektur og håndværk, som præger gården. Vi ser meget gerne, at Strandgaarden kan spille en rolle i lokalsamfundet. Det kunne måske være som museum igen. Alternativt ville stalden og laden være oplagte til at huse eksempelvis kunsthåndværkere eller arkitekter, og så kunne jeg godt se for mig, at den gamle aftægtsbolig kunne blive en privatbolig, for en af dem der ender med at have sin daglige gang på Strandgaarden. Det er alt sammen muligheder vi skal til at kigge på i den kommende tid. Det eneste som ligger helt fast er at Strandgaarden skal have ”liv” igen, og at de daglige brugere skal være mennesker som formår at værdsætte ejendommen lige så højt som vi gør”.

Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme siger: ”Vi er utrolig glade for den store opmærksomhed der var om salget af denne historiske gård. Det er et meget smukt sted med en helt utrolig beliggenhed ved havet. Nu glæder vi os til at følge Strandgaardens videre udvikling med de nye ejere”.   

Om Cufadan Ejendomme A/S:

Cufadan Ejendomme A/S er et familiedrevet ejendomsselskab, der primært driver erhvervsejendomme i Storkøbenhavn rettet mod mindre erhverv.

www.cufadan-ejendomme.dk

Kontakter

Freja Ejendomme: Thomas Endelt Andersen (50705334, tea@freja.biz)
Cufadan Ejendomme: Morten Strandgaard (26155207)

Billeder

Fotokreditering: Freja Ejendomme
Fotokreditering: Freja Ejendomme
Download
Fotokreditering: Freja Ejendomme
Fotokreditering: Freja Ejendomme
Download

Information om Freja Ejendomme

Freja Ejendomme
Freja Ejendomme
Gl. Kongevej 60
1850 Frederiksberg C

http://Freja.biz

Fakta om Freja Ejendomme:

Freja Ejendomme udvikler og sælger statens og regionernes funktionstømte ejendomme. Vores portefølje består af meget forskellige ejendomme fordelt på land og by over hele Danmark: Bl.a. fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Vi belyser og udvikler ejendomme med fokus på at finde ny anvendelse til glæde for både fremtidige brugere og det omkringliggende lokalmiljø. Freja Ejendomme A/S er et aktieselskab ejet af den danske stat. Derfor betaler vi hvert år et udbytte tilbage til staten.

Følg pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum