Freja Ejendomme

Freja Ejendomme sælger Bunken Strand Camping

Del

Freja Ejendomme har solgt Bunken Strand Camping i Nordjylland. Køber er Hvidbjerg Strand Feriepark, der med købet erhverver sig en campingplads med en eftertragtet beliggenhed tæt på Skagen.

Fotokreditering: Esoft A/S
Fotokreditering: Esoft A/S

Ny ejer af Bunken Strand Camping er Hvidbjerg Strand Feriepark, som i dag allerede driver camping, hytteudlejning, strandhotel og strandvillaer i Blåvand og i Vejers ved Vesterhavet.

Bunken Strand Camping er beliggende i smuk natur, omkranset af skov og med direkte adgang til klitterne og familievenlig badestrand.

Campingpladsen råder over 700 pladser og 9 hytter. Derudover har den 3-stjernede campingplads fire servicebygninger med blandt andet badefaciliteter og møntvask, tre store legepladser, minigolf, grillbar, butik og reception. Der er på pladsen desuden bolig til forpagter/værtspar.

Bunken Strand Camping er beliggende 14 km. fra Skagen og ca. 6 km. fra Råbjerg Mile. I det eftertragtede ferieområde finder man flere populære destinationer i køreafstand, blandt andet Fårup Sommerland, Ørnereservatet og Nordsø Oceanarium.

Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme siger: ”Vi oplevede rigtig stor interesse for denne ejendom og det var også derfor vi endte med at lave en budrunde. Campingpladsen nyder en helt fantastisk placering i naturen, har mange gode faciliteter til gæsterne og så ligger den rigtig godt i forhold til lokalområdets populære attraktioner”.

Den nye ejer har allerede mange års erfaring med at drive campingplads, og i 2018 modtog Hvidbjerg Strand Feriepark som den første campingplads i Danmark Campingrådets fineste udmærkelse: 6 stjerner.

Planen er at Bunken Strand Camping skal være klar til at modtage gæster allerede til påske.

Steen Slaikjær, medejer af Hvidbjerg Strand Feriepark siger: ”Vi glæder os rigtig meget til snart at kunne åbne Bunken Strand Camping. Beliggenheden er helt perfekt og vi ønsker at opgradere campingpladsen med nye bygninger og faciliterer i løbet af de kommende par år således, at Bunken Strand Camping kommer til at fremstå som en moderne campingplads midt i naturen. Vi vil nu gå i gang med at finde en forpagter til købmandsbutik og grill - samt et værtspar til selve campingpladsen. Ansøgninger er velkomne på info@hvidbjerg.dk”.

Kontakter

Freja Ejendomme: Thomas Endelt Andersen (50705334, tea@freja.biz)
Kontaktperson:

Hvidbjerg Strand Feriepark: Steen Slaikjær (75279040, steen@hvidbjerg.dk)
http://www.hvidbjerg.dk / http://www.blaavandwellness.dk

Billeder

Fotokreditering: Esoft A/S
Fotokreditering: Esoft A/S
Download
Fotokreditering: Esoft A/S
Fotokreditering: Esoft A/S
Download

Information om Freja Ejendomme

Freja Ejendomme
Freja Ejendomme
Gl. Kongevej 60
1850 Frederiksberg C

http://Freja.biz

Fakta om Freja Ejendomme:

Freja Ejendomme udvikler og sælger statens og regionernes funktionstømte ejendomme. Vores portefølje består af meget forskellige ejendomme fordelt på land og by over hele Danmark: Bl.a. fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Vi belyser og udvikler ejendomme med fokus på at finde ny anvendelse til glæde for både fremtidige brugere og det omkringliggende lokalmiljø. Freja Ejendomme A/S er et aktieselskab ejet af den danske stat. Derfor betaler vi hvert år et udbytte tilbage til staten.

Følg pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum