Fredensborg Kommune

Fredensborg udnævnes til Guldkommune

Del

Som følge af kommunens mange tilbud til fædre er Fredensborg blandt de 35 af landets kommuner, som i ny kortlægning er kåret som Guldkommune af ”Forum for mænds sundhed”

Forum for mænds sundhed er et partnerskab, der arbejder for at forbedre danske mænds sundhed, og som hvert år kortlægger de danske kommuners tilbud til fædre. De bedste kommuner får betegnelsen ”Guldkommune”, og Fredensborg Kommune er på grund af sine mange tilbud placeret i det gode selskab med i alt 35 kommuner.

”At blive far er en af livets helt store glæder, men er også en ændring, som vi virkelig skal tage seriøst. Derfor er det kun godt, at der nu er langt mere fokus på fædrenes rolle og situation, og at vi som kommune på forskellig vis kan understøtte fædrene – og dermed også hele familien”, siger Hans Nissen, der er formand for Social- og Seniorudvalget.

Fredensborg Kommune har disse tilbud til fædre i kommunen:

  • Far-ambassadør
  • Henviser fast til Far-portalen www.farforlivet.dk på kommunens hjemmeside
  • Med far i naturen (fædre med børn i alderen 4-8 år)
  • Fars Køkkenskole, fædre med børn i 2.- 4. klasse
  • Fars Legestue
  • Screening af fædre for fødselsdepression
  • Tilbud om støtte/behandling til fædre for fødselsdepression
  • Tilbud om fædregrupper

Forum for mænds sundhed er et partnerskab med over 40 interesseorganisationer, faglige organisationer, private virksomheder, forskningsmiljøer, patientforeninger, regioner, kommuner og medier, der vil forbedre mænds sundhed.

Kontakter

Udvalgsformand Hans Nissen (A) tlf. 50 83 63 45

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum