Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune får ny digital kulturkalender

Del

Fra den 1. december bliver det nemt at få et overblik over arrangementer og events i kommunen med Kulturkalenderen www.oplevfredensborg.dk

Kulturudvalget i Fredensborg Kommune opfylder med lanceringen af den nye kulturkalender www.oplevfredensborg.dk et stort ønske blandt borgere, kulturaktører og foreninger i kommunen.

For det har længe været efterspurgt, at man kan finde og markedsføre arrangementer ét sted i én digital løsning, der giver et hurtigt overblik over, hvor mange spændende ting, der er at opleve i Fredensborg Kommune.

”Med oplevfredensborg.dk vil vi gerne bringe kulturen tættere på borgerne. I stedet for at skulle lede på forskellige hjemmesider og bladre aviserne igennem, kan man nu let og overskueligt finde frem til alle de spændende ting, der sker i vores kommune. Vi håber derfor, at folk vil tage kulturkalenderen til sig og blive inspireret til at opleve deres kommune på en ny måde” siger Ulla Hardy-Hansen, der er formand for Kulturudvalget.

Find en koncert eller et shelter nær dig

Kultur er mange ting, og derfor favner kulturkalenderen også bredt. Brugerne kan både søge i kalenderen og finde arrangementer i nærområdet, men de kan også orientere sig i kategorierne Kunst og Kultur, Byliv og Historie, Natur og Fritidsliv, Sport og Fritid og For Børn.

Her finder man artikler, adresser og nyttig information om bl.a. kunstværker, kulturarv, stier, ruter, skove og naturområder, aktiviteter i naturen, motionsfaciliteter, aktiviteter for børn og meget andet.

Oplevfredensborg.dk vil have fokus på at bringe seneste nyt fra kultur og fritidsområdet i kommunen, og brugerne vil også kunne finde sæsonbetingede guides til oplevelser.

Siden er stadig under opbygning og vil blive udviklet løbende. Derfor opfordres brugerne også til at indsende gode idéer, ris og ros til redaktionen på kultur@fredensborg.dk.

Få en introduktion til oplevfredensborg.dk

Kulturkalenderen viser alle de arrangementer, som kommunens kulturaktører og foreninger i forvejen taster ind på www.kultunaut.dk. Her leder mange efter arrangementer, når de fx skal planlægge, hvad weekendens program skal byde på.

Hvis man er nysgerrig og gerne vil have en introduktion til kalenderen, kan man møde op til tre kulturkalender-caféer på Fredensborg, Humlebæk og Nivå bibliotek. Her vil en medarbejder fra Fredensborg Kommune fortælle om kalenderen, vise hvordan man taster arrangementer ind i kalenderen og svare på spørgsmål.

Der vil være kaffe på kanden og lidt godt til ganen. Møderne afholdes i tidsrummet 15-16:

  • 6/12 på Nivå Bibliotek
  • 7/12 på Fredensborg Bibliotek
  • 8/12 på Humlebæk Bibliotek

For yderligere informationer kontakt Center for Kultur, Fritid og Sundhed, Fredensborg Kommune på kultur@fredensborg.dk , mrk. ”oplevfredensborg”.

Kontakter

Udvalgsformand Ulla Hardy-Hansen (C), tlf. 50 83 63 49

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum