Næstved Bibliotek og Borgerservice

Fredagsfortællinger for voksne online fortsætter

Del

Tag dig tid til at lytte til en god historie! Desværre kan vi ikke mødes på Næstved Bibliotek og læse noveller op. Alligevel har det gennem de sidste par måneder været muligt at sidde hjemme i stuen med en kop kaffe og høre os læse højt. Og da nedlukningen er blevet yderligere forlænget, fortsætter vi vores online oplæsning i april måned. Næste gang er fredag den 9. april kl. 14.30-ca. 15.00.

Kulturformidler Vibeke Sølling er en af de to kulturformidlere, som læser højt.
Kulturformidler Vibeke Sølling er en af de to kulturformidlere, som læser højt.

I disse nedlukningstider er det ikke muligt at mødes fysisk til vores forskellige arrangementer. Derfor er vi godt i gang med at lave flere af vores tiltag digitalt. Senest har vi haft virtuelle fredagsfortællinger, hvor vi læser op over Teams. Det forsætter vi med yderligere to gange i april. Det plejer som udgangspunkt at være noveller, men det kan også være dele af en roman, fx de første kapitler, som kan tjene til inspiration til at gå i gang med bogen senere. - Vi byder derfor ind til en hyggestund, hvor du kan sidde i din egen stue med en kop kaffe eller te og lytte til en eller flere noveller/uddrag fra en bog på din computer, iPad, tablet eller telefon, fortæller kulturformidlerne Jens Kryger Nielsen og Vibeke Sølling fra Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Du kan nøjes med at lytte eller du kan vende din oplevelse med de andre deltagere. Alle er velkomne.

Litteraturen inspirerer

Det er en overraskelse, hvilke tekster, der bliver læst højt. Det kan være noveller af helt nye og for mange ukendte forfattere. Det kan også være en tekst af en forfatter, der er på vej i glemmebogen, men stadig er værd at beskæftige sig med. Under alle omstændigheder får du ny inspiration, hvis du selv har lyst til at læse mere, forlyder det fra de to fredagsoplæsere.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig på www.naesbib.dk – husk at oplyse din mailadresse, så vi kan sende dig et link til Teams. Du behøver ikke at have Teams installeret, da du kan komme på via en webbrowser.

Vi læser foreløbig højt følgende fredage: Den 9. april og den 23. april fra kl. 14.30-ca. 15.00.

Vær opmærksom på, at tidspunktet er rykket en time i forhold til de tidligere oplæsninger.

Kontakter

Billeder

Kulturformidler Vibeke Sølling er en af de to kulturformidlere, som læser højt.
Kulturformidler Vibeke Sølling er en af de to kulturformidlere, som læser højt.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum