Varde Kommune

Fredag er indtil videre sidste dag med kviktest i Varde Kommune

Del

Der er endnu ikke fundet en løsning på kviktest i Varde Kommune, efter Falck tabte udbuddet. Kommunen arbejder på en løsning i samarbejde med Region Syddanmark.

KVIKTEST

I dag, fredag den 29. januar, er indtil videre sidste mulighed for borgerne i Varde Kommune for at blive kviktestet af Falck.

Efter at have tabt det statslige udbud om kviktest, lukker Falck nu deres kvikteststeder i Agerbæk, Varde, Ølgod og Outrup.

Varde Kommune har forsøgt at få forlænget aftalen om kviktest i de nuværende fire byer, men indtil kommunen får en tilbagemelding fra Region Syddanmark, er det ikke muligt at blive kviktestet i Varde Kommune.

Det vil dog stadig være muligt for kommunens borgere at få en PCR-test (halspodning) tirsdage fra klokken 8.30-17 i Vidagerhus i Janderup og fredage fra klokken 9-17 i Kulturhuset i Ølgod. Begge steder er uden tidsbestilling og med svar på sundhed.dk. 

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Varde Kommune indgiver politianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen20.1.2021 18:11:28 CETPressemeddelelse

Den 7. januar behandlede Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen og besluttede da en række tiltag, der skulle stramme op og sikre en tillid i det fortsatte samarbejde med hallerne. Udvalget har dog lyttet til den kritik, der har været efterfølgende og finder derfor, der er et behov for at afklare spørgsmålet om muligheden for domsfældelse i sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen. Derfor har Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune besluttet, at der skal indgives poltianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen. Udvalget har på den baggrund bedt forvaltningen om at indgive politianmeldelse i sagen. Dokumenter i sagen kan findes under dagsordenpunkt 501 fra udvalgets møde den 7. januar 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum