PwC

Fra lokale kunder i Lemvig til store kunder i ind- og udland: Ejerleder i fiskeindustrien vinder Temaprisen 2022 i Midt- og Vestjylland

Del

Jesper Berg Kristensen fra RG Rom Gummi A/S har netop modtaget prisen som Årets Regionale Temaprisvinder i Midt- og Vestjylland ved Årets Ejerleder 2022. Ejerlederen modtager prisen for sit lokale engagement, sin ledelsesstil og evne til at skabe vækst, samtidig med at han har et stort fokus på sine medarbejderes trivsel. Ejerlederen fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen i PwC’s lokaler i Herning.

Jesper Berg Kristensen fra RG Rom Gummi A/S, Årets Regionale Temaprisvinder i Midt- og Vestjylland 2022
Jesper Berg Kristensen fra RG Rom Gummi A/S, Årets Regionale Temaprisvinder i Midt- og Vestjylland 2022

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2022 overrækkes for sjette gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, talent og tillid. Prisen går i år til Jesper Berg Kristensen fra Lemvig-virksomheden RG Rom Gummi A/S, som tilbyder gummiløsninger til fiskeindustrien.

”Temaprisen går til Jesper, der står i spidsen for familievirksomheden RG Rom Gummi. Jesper er en ejerleder, der vil sine medarbejdere det bedste. Han har et stort fokus på talent og en speciel passion for at sætte nye projekter i gang og videregive det fulde ejerskab til medarbejderne. Det er vigtigt for Jesper, at alle medarbejdere har det godt, og at alle har tillid til Jesper som ejerleder,” udtaler Poul Spencer Poulsen, partner i PwC i Herning, og fortsætter: 

Tillid fylder meget for ejerlederen, ligesom det er en grundlæggende værdi i RG Rom Gummi, at alle skal behandles med respekt og blive set på, som man er. Jesper søtter lokalområdet, og så spiller han en aktiv rolle i den lokale erhvervsudvikling. Derudover er Jesper også en solid forretningsmand, som har formået at øge omsætningen med 40 % over de seneste fem år.”

Fokus på medarbejderne
RG Rom Gummi er en familievirksomhed, som blev stiftet af Jesper Berg Kristensens far, Leif Jørgen Kristensen, i 1983. RG Rom Gummi er specialiseret i vulkanisering af gummi og producerer gummiløsninger til fiskeindustrien i høj kvalitet og holdbarhed. Jesper Berg Kristensen begyndte at arbejde for RG Rom Gummi i 1996 og overtog familievirksomheden delvist i 2000 med en klar generationsskifteplan om, at han skulle overtage resten i 2008.

”Jesper Berg Kristensen er en ejerleder, som kender sine medarbejdere, og så gør han en dyd ud af at lytte til alle og vise, at alle spiller en vigtig rolle i virksomhed, uanset hvilken rolle man har. Man viser tillid til hinanden, og Jesper er vellidt og empatisk, og så er han ikke bange for at gå forrest og vise, hvilken kultur han vil have i virksomheden,” siger Hans Henrik Okstrøm, centerdirektør i Nykredit i Herning.

Hos Dansk Erhverv er direktør for markeder, Gitte Lillelund Bech, enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2022 i Midt og Vestjylland er Jesper Berg Kristensen:

”Jesper Berg Kristensen har både gennem opkøb og organisk vækst vist, at han har formået at videreudvikle RG Rom Gummi, og at han samtidig gør det ved have et så stort fokus på at udvikle sine talenter, er med til at gøre bedriften endnu mere anerkendelsesværdig. Jesper Berg Kristensen har skabt en holdånd, som er med til at løfte virksomheden og gøre den særlig attraktiv for de nuværende og kommende medarbejdere,” udtaler Gitte Lillelund Bech. 

Vinder af Årets Ejerleder i Midt og Vestjylland 2022
Vinderen af Årets Ejerleder 2022 i Midt og Vestjylland blev Morten Dilling fra Dilling A/S. Han vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 i Midt og Vestjylland for udover at have succesfuldt videreført og udviklet på den over 100 år gamle familievirksomhed, er han en dygtig og ambitiøs ejerleder, hvis værdier emmer af ordentlighed, ansvarlighed samt respekt for samfund og lokalområdet.

Kontakt
For yderligere information kontakt PR Manager Malene Billund fra PwC på mobil 5133 2378 eller pressekonsulent Peter Klaaborg fra Nykredit på mobil 2056 0706 eller pressekonsulent Jesper Ingemann fra Dansk Erhverv på 2265 0941. 

Fakta om Årets Ejerleder 2022
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 19. gang. Årets tema er talent og tillid.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 17. november 2022 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af regionsvinderen fra 2021 samt repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og en erhvervsprofil. 

Tidligere vindere i Midt- og Vestjylland
Karl-Henrik Lysgaard fra 2-Connect ApS (2021), 2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Bjarne Jeppesen fra Sports Group Denmark A/S (2019), Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Jan Bisgaard Sørensen fra BILA (2017), Mikkel Jensby Lund fra Alpha Offshore Service (2016) og Morten Dalsgaard fra Westpack (2015).

Tidligere landsvindere
Peter Vang Christensen fra Plantorama A/S (2021), 2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Michael Holm fra Systematic (2019) Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS (2017), Marie-Louise Bjerg fra Top Mountain Industries ApS (2016), Anders Byriel fra Kvadrat A/S (2015) Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S (2014), Thomas Dinesen fra Dinesen Floors (2013), Peter Eriksen fra Nilpeter A/S (2012), Jørgen Hallundbæk fra Welltec A/S (2011), BK Engineering A/S (2010), KM Telecom A/S (2009), Webtop A/S (2008) og Expo-Net Danmark A/S (2007).

Billeder

Jesper Berg Kristensen fra RG Rom Gummi A/S, Årets Regionale Temaprisvinder i Midt- og Vestjylland 2022
Jesper Berg Kristensen fra RG Rom Gummi A/S, Årets Regionale Temaprisvinder i Midt- og Vestjylland 2022
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi ca. 300.000 PwC'ere i 156 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum