Billund Kommune

Fra idé til virkelighed: Søg naturpulje inden den 1. juli

Del

Borger Idékassen er for borgere, der har en idé til et projekt i naturen i lokalområdet. Fristen for at søge økonomisk støtte er den 1. juli.

Pizzaovn, fitness-sten eller et nyt, grønt område?

Hvis man har en idé til et projekt i naturen eller i en park, kan man søge Billund Kommunes naturpulje Borger Idékassen inden den 1. juli. Man skal som ansøger selv være tovholder for projektet både under opførelsen af projektet, og efter det er afsluttet.

Eksempler på tidligere projekter, der har fået støtte, er 4. klasse på Vorbasse Skole, som har fået penge til en pizzaovn ved shelterpladsen i Jægerlund Plantage i Vorbasse. Store marksten med fitness-symboler har Hjerteforeningen Billund skabt i Sdr. Omme, og i Stenderup har en gruppe borgere fået penge til et grønt område til glæde for alle borgere i byen.

Man kan læse mere om puljen og søge på billund.dk/borgeridekassen.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Billeder

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune inviterer til gratis topspeedway: Udsat match køres 14. juli9.7.2021 10:40:26 CEST | Pressemeddelelse

Borgerne i Billund Kommune er igen i år inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center på Blåbjergvej 1. Billund Kommune har købt matchen, og der gratis adgang efter først til mølle-princippet. Matchen var programsat 30. juni, men blev udsat til den 14. juli på grund af risiko for skybrud. Coronarestriktionerne betyder, at der er krav om tilmelding via link samt coronapas.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum