Political Festival of Europe

Fra grønlandsk musik til balkanbeats – Political Festival of Europe annoncerer musikprogram med Emmelie de Forest i spidsen

Del

Om mindre end to uger bliver Mariager centrum for en fire dages festival med politik, musik og kultur fra hele Europa. Festivalens musikprogram består af 22 koncerter med sangere og bands fra alle hjørner af kontinentet og er anført af Emmelie de Forest, Mariager-fødte Eurovision-vinder fra 2013.

Emmelie de Forest
Emmelie de Forest

Grønlandsk musik, østeuropæiske jødiske folkesange og balkanbeats vil snart fylde Mariagers brostenbelagte gader. Political Festival of Europe løber af stablen for første gang den 25.-28. august og annoncerer musikprogrammet med Emmelie de Forest, vinder af Eurovision Song Contest 2013, i spidsen. 22 kunstnere og bands vil optræde med live-musik på både Performance Stage og Europe Stage. Yderligere musikalske optrædener, arrangeret af festivalens mange partnere, vil også finde sted - herunder jazzkoncerter i Klosterhaven, marching bands i byen og koroptrædener ved biblioteket. Adgang til Festivalen er helt gratis.

Fejring af europæiske mangfoldighed gennem musik

Kulturelle oplevelser er en vigtig del af Political Festival of Europe. Der vil derfor hver dag blive afholdt musik- og kunstnerevents i Mariager by. Og hver dag afholdes mindst tre koncerter med spændende musik på Europe Stage og Performance Stage.

Musikprogrammet indledes med en koncert med Rasmus Lyberth og Jane Clark torsdag den 25. august kl. 18.00 på Europe Stage. Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands mange facetter, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet hos publikum. Med sig i Mariager har han den fantastiske engelske violinist Jane Clark bl.a. kendt fra duoen Jane & Shane og for turneer med Niels Hausgård og Allan Olsen.

Andre optrædende kunstnere og bands omfatter Channe Nussbaum & Klezmofobia, Ole Frimer Band, Mizgin Band, Bjonko & Balkan Beat Band, The Courettes og mange flere! Hele musik- og kulturprogrammet kan ses på www.pfoe.org/music-and-culture/.

Emmelie de Forest vender hjem

Efter at have vundet Eurovision Song Contest i 2013 blev Emmelie de Forest en internationalt anerkendt sangerinde og sangskriver. Samme år blev hun også kåret som Årets europæer af Europabevægelsen i Danmark. Emmelie de Forest vender tilbage til sin hjemstavn for at fejre europæisk kultur med tusindvis af europæere. Emmelie optræder på Europa Stage lørdag den 27. august kl. 14.00. Koncerten er sponsoreret af Sparekassen Danmark.

Følg med i Festivalens udviklingen og nyheder på sociale medier, #PFOE2022 og i det månedlige nyhedsbrev.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Emmelie de Forest
Emmelie de Forest
Download
Bjonko
Bjonko
Download
Channe Nussbaum & Klezmofobia
Channe Nussbaum & Klezmofobia
Download
Rasmus Lyberth
Rasmus Lyberth
Download
Jane Clark
Jane Clark
Download
The Courettes
The Courettes
Download

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa. Vores styrke i Europa ligger i vores mangfoldighed, men vi har brug for et sted, hvor vi kan mødes og diskutere Europas fremtid - det er derfor, vi skaber Political Festival of Europe.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Tiktok

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum