Danske Andelskassers Bank A/S

Fra fodbold til finans

Del

Andelskassen i Ribe har scoret den tidligere superliga-spiller Anders Hostrup, der har fået en fast plads på holdet som kunderådgiver.

Anders Hostrup har tidligere haft en karriere som professionel fodboldspiller, hvor han har spillet som angriber i blandt andet SønderjyskE, FC Fredericia og Skive IK. Nu er grønsværen skiftet ud med de røde mursten, der huser Andelskassen i Ribe. Inden da var Anders en tur omkring Frøs Sparekasse.

Vil hjælpe kunderne med deres drømme
Anders startede sin nye professionelle karriere i Andelskassen, mens corona-krisen buldrede afsted.

”Det var underligt at starte, mens mange af kollegerne stadig arbejdede hjemmefra, og vi ikke kunne mødes fysisk med kunderne. Jeg er rigtig glad for, vi igen har fået en normal hverdag, hvor jeg kan sidde over for kunderne og hjælpe dem med deres ideer og drømme”, siger Anders Hostrup.

Hygge-fodbold, vin og minder for livet
Anders er født i Haderslev og opvokset i Rødding. I dag bor han med sin kæreste og deres søn i Ribe. Fodboldspillet er justeret ned på et mere hygge-betonet plan.

”Min fritid bruger jeg bedst sammen med min kæreste og søn. Det er dejligt at kunne skabe nogle minder for livet. Og så er jeg selvfølgeligt sammen med venner og familie, og jeg spiller stadig fodbold i det omfang tiden tillader det”, fortæller Anders Hostrup og tilføjer, at han da heller ikke går af vejen for at nyde lidt god mad med et godt glas rødvin til.

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen - er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 15 filialer rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder, og flere filialer er ved at blive etableret. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Andelskassen er en solid bank, der sidste år kunne aflevere et årsregnskab med de bedste økonomiske resultater i bankens mere end 100-årige historie.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum