Furesø Kommune

Fra 8. oktober kan du blive PCR-testet for COVID 19 i Farum Arena

Del

Samfundet er genåbnet. De fleste er vaccineret. Restriktionerne er væk. Det betyder, at behovet for test er blevet reduceret, og at de fleste hurtigtest-centre derfor lukker ned. Der vil dog stadig være mulighed for en PCR-test i Furesø Kommune.

Fra den 8. oktober vil der blive mulighed for PCR-test i Farum Arena. Samtidig lukker muligheden for at blive PCR-testet i de midlertidige pavilloner ved Værløse hallerne. Muligheden for hurtigtest i Farum lukker også.

”Mange testcentre lukkes i disse tider, fordi store dele af befolkningen er blevet vaccineret mod corona. Jeg er godt tilfreds med, at det er lykkedes at beholde et testcenter i Furesø. PCR-testcentret i Værløse var placeret i midlertidige pavilloner. Nu er en permanet løsning fundet, så vi sikrer, at Furesø har et testcenter”, siger Tine Gram, velfærdsdirektør i Furesø.

Borgere skal fortsat bestille tid til PCR-test på coronaprover.dk. Fra 8. oktober tages testen i Farum Arena. PCR-test er gratis og for borgere fra 2 år. Husk at medbringe dit sundhedskort.

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum