Salling Group

føtex leverer hele vejen hjem til sommerhuset

Del

Feriegæster i populære sommerhusområder kan nu få dagligvarerne leveret lige til sommerhuset, mens sommerferien står på.

Den danske sommer banker på, og i løbet af de næste uger stempler mange ud af hverdagen og drager ud i sommerlandet. Igen i år lader det til, at flere danskere end normalt foretrækker at bruge ferieugerne herhjemme. Blandt andet i sommerhusområder, hvor frekvensen af ishuse er større end indkøbsmuligheder.

Derfor åbner føtex nu op for, at de populære sommerhusområder i Nordsjælland og Odsherred kan få leveret dagligvarerne lige til sommerhusdøren – nøjagtig som de er vant til i Storkøbenhavn og Roskilde.

- Indkøbsturen står som regel nederst på to-do listen, når vi holder ferie. Derfor tilbyder vi nu kunderne i nogle af landets mest populære og besøgte sommerhusområder at levere de grønne asparges og den kolde rosé lige til døren i vores kølede biler, så danskerne kan koncentrere sig om at bruge kvalitetstid med familie og venner, siger Anette Bøgh, ansvarlig for den gode kundeoplevelse hos føtex. 

Allerede fra lørdag 3. juli er det muligt at bestille sine dagligvarer og få dem leveret direkte til sommerhuset. Foruden leveringer til hele København og store dele af Sjælland kan ferieglade danskere i postnumrene omkring Gribskov, Halsnæs og Odsherred nu også glæde sig over den mulighed – det drejer sig om mere end 40.000 sommerhuse, som kan benytte sig af tilbuddet.

Online-sortimentet består af 10.000 varer. Foruden de normale kvalitetsprodukter, man kender fra føtex, tilbyder føtex.dk også en rækkespecialvarer fra bl.a. Løgismose, slagtervarer fra Gourmandiet, nybagt brød fra Emmerys og ikke mindst frisk fisk fra Skagenfood. Ambitionen er, at det digitale sortiment skal være landets bedste.

Samtidig vil føtex også gøre op med traditionen om, at det skal være dyrere at købe dagligvarer på nettet, end det er i butikkerne. Derfor følger priserne på føtex.dk altid varehusenes priser og tilbud.

Hvis det har interesse for dig, så læs mere her.

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

SALLING ROOFTOP byder på koncerter i den absolutte jazz-elite til Aarhus Jazz Festival6.7.2021 14:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Nyd sommeren, 360 graders udsigt, en kold fadøl eller lækker frokost, når Salling Rooftop inviterer til en perlerække af koncerter under Aarhus Jazz Festival. Alle koncerter er gratis, så vi opfordrer til, at man kommer i god tid. Oplev Peter Vuust i alverdens konstellationer, når han går på scenen med musikalske veteraner, talenter, stjerneskud på den store jazz-himmel. Peter Vuust, som er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, er leder af ”Center for Music in the Brain” og derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 6 albums i eget navn; senest CD´en Leaves of Love featuring Lars. Glæd dig til: - Lørdag den 10. juli kl. 13-15: 5xVuust - Søndag den 11. juli kl. 13-15: Henrik Gunde &

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum