Danmarks Idrætsforbund

Forsvarsordførere på spinningcyklen med sårede veteraner

Del

Forsvarsordførerne Karsten Lauritzen (V) og Bjarne Laustsen (A) besøger mandag den 20. januar en gruppe psykisk skadede nordjyske veteraner fra DIF Soldaterprojekt. Veteranerne træner lige nu frem mod det store cykelløb Ride4Rehab.

Cykelklubben 'Cykelglæden' i Nørresundby tilbyder i samarbejde med DIF Soldaterprojekt hver uge træning i trygge rammer for en gruppe psykisk skadede krigsveteraner, der gerne vil bruge idrætten som redskab til at skabe en bedre tilværelse.

Veteranerne træner lige nu frem mod det store cykelløb Ride4Rehab 2021. Et cykelløb for sårede danske veteraner, politikere og en række mediepersonligheder. Løbet foregår over 12 etaper med start på Aalborg Kaserne i sommeren 2021.

Mandag den 20. januar klokken 17.30-19.00 besøger de to nordjyske politikere og forsvarsordførere Karsten Lauritzen (V) og Bjarne Laustsen (A) en gruppe veteraner fra DIF Soldaterprojekt for at træne (spinning) med veteranerne og høre mere om DIF Soldaterprojekt.

Pressen er velkommen til arrangementet, som foregår i:
Cykelklubben ’Cykelglæden’, Voerbjergvej 40 X, 9400 Nørresundby

For tilmelding kontakt venligst Jacob Bech Andersen, DIF Kommunikation, mobil 24 41 12 13 eller mail: jaa@dif.dk

Facts om DIF Soldaterprojekt:
- Over 400 psykisk og fysisk skadede veteraner har været en del af DIF Soldaterprojekt
- Projektet har som målsætning at forbedre livet for fysisk og psykisk skadede veteraner via idræt og fællesskaber.
- DIF Soldaterprojekt er finansieret i samarbejde mellem DIF og Forsvarsministeriet.


Kontakter

Billeder

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og flere end 1,9 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum