DI Forsvar og sikkerhed

Forsvarsindustrien skifter navn og genvælger bestyrelsen

Del

Brancheforeningen for forsvars- og aerospacevirksomheder i DI, FAD, har på generalforsamlingen i dag vedtaget at skifte navn. Det sker samtidig med at brancheforeningen har lagt en ny strategi om at bidrage aktivt og konstruktivt til dansk sikkerhedspolitik, i en tid hvor trusselsbilledet er helt anderledes end da foreningen blev stiftet. Det er præcis 25 år siden, hvilket bliver markeret i forbindelse med generalforsamlingen og efterfølgende fejring med deltagelse af bl.a. forsvarsminister Trine Bramsen.

Brancheforeningens nye navn bliver fremover DI Forsvar og Sikkerhed. Navnet er et signal om den nye bredere rolle, som virksomhederne har i dag i forbindelse med landets forsvar og sikkerhed, som kræver styrkede relationer ind i Dansk Industri.

På generalforsamlingen var der samtidig valg til bestyrelsen, og her blev hele brancheforeningens bestyrelse genvalgt. Bestyrelsen består af følgende medlemmer.

Jan Werner Jensen, Hydrema Export A/S, Støvring (formand)

Jeppe Handwerk, Copenhagen Group A/S, København K (næstformand)

Niels Buus, Gomspace A/S, Aalborg Øst

Michael Holm, Systematic A/S, Aarhus C

Heino Lundgren, Saab Danmark A/S, Sønderborg

Helle Specht, TenCate Advanced Armour Danmark A/S, Vissenbjerg

Jes Munk Hansen, Terma A/S, Lystrup

Poul Skadhede, Valcon A/S, København V

Peder R. Pedersen, Weibel Scientific A/S, Allerød

Steen Myrwick, Polyfa Consultants A/S, Rønde

Læs mere om DI Forsvar og Sikkerhed her

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos direktør Joachim Finkielman, tlf. 6187 1540, e-mail jofi@di.dk

Billeder

Information om DI Forsvar og sikkerhed

DI Forsvar og sikkerhed
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed

Følg pressemeddelelser fra DI Forsvar og sikkerhed

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Forsvar og sikkerhed