Halsnæs Kommune

Forskøn Halsnæs med gode idéer

Del

Det er nu tid til at komme med idéer til Pæn Kommune-puljen i Halsnæs

Vindås Mose
Vindås Mose

Har du forslag til, hvordan vi gør Halsnæs til et endnu skønnere sted? Så er det nu, at du skal komme på banen med idéerne.

Byrådet har nemlig øremærket 80.000 kr. i Pæn Kommune-puljen til nye borgerforslag. 

Med Pæn Kommune-puljen kan du som borger pege på områder, der trænger til et løft, som kan bringe glæde og gavn til hele kommunen. Puljemidlerne er nemlig øremærke initiativer, der forskønner kommunen og forbedrer nogle af de mange rekreative oplevelser, der venter på os lige uden for døren.

Tidligere år er midlerne blandt andet blevet brugt til at opsætte bænke og borde i rekreative områder samt informationstavler og byrumsinventar flere steder i kommunen. 

Ligger du inde med en god idé til tiltag, som du og andre borgere kan få glæde af?

Så udfyld ansøgningsskemaet Pæn Kommune-puljen og send dit forslag til mail@halsnaes.dk. Husk at skrive ”Pæn Kommune” i emnefeltet. 

Du kan finde ansøgningsskemaet ved at trykke på linket her. 

Vi skal have dit forslag senest den 29. marts.

750.000 kr. til forskønnelse

I alt har byrådet i 2021 afsat 750.000 kr. til forskelige projekter, der skal gøre Halsnæs til en pænere og mere oplevelsesrig kommune. Heraf er de 80.000 kr. afsat til den pulje, du som borger nu kan komme med forslag til.

De øvrige midler er afsat til konkrete projekter som for eksempel forskønnelse af P-arealet ved Hundested Station med beplantning, strandrensning ved Hvide Klint, et løft af blomsterkummerne i Frederiksværk og flere blomster og bænke ved Genforeningsstenen i Lynæs.

Billeder

Vindås Mose
Vindås Mose
Download

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum