Ishøj Kommune

Forskellige motiver i ny kunstudstilling i Ishøj

Del

Friske farver og forskellige stilarter præger den nye kunstudstilling i Kulturium Musikteater i Ishøj. Huset er åbnet igen, biografen kører og caféen er klar med både kolde og varme drikkevarer

Maleri af Alex Dalum.
Maleri af Alex Dalum.

Hvis du kigger forbi den nymalede foyer i Kulturium Musikteater, vil du se de malerier af Alex Dalum, som pryder væggene.

Alex Dalum er selvlært kunstner og som mange andre, har han tegnet, siden han var barn.

Tiden som fuldtidskunstner begyndte for alvor, da han i 2015 forlod reklamebranchen,
der har været omdrejningspunkt i mere end 40 år.

Billederne på udstillingen i Kulturium er en blanding af originale akrylmalerier og nogle få reproduktioner. Der er således helt nye værker at se på udstillingen og nogle få billeder af ældre dato.

Forskellige stilarter

På det lille atelier i hjemmet veksler Alex Dalum meget mellem de forskellige stilarter og altid med flere værker på staffeliet eller på bordet samtidig. Og det styrker kreativiteten.

Alex Dalum har endnu ikke har fundet et fast motivvalg, og derfor vil du på udstillingen opleve malerier i udgaver fra otte grå farver til mere farverige billeder, som er meget forskellige i både motiv og fremtoning.

Udstillingen er åben helt frem til 29. juli alle dage mellem kl. 14 og 20.

Kontakter

Alex Dalum, tlf. 24 25 89 70

Billeder

Maleri af Alex Dalum.
Maleri af Alex Dalum.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum