Fredensborg Kommune

Forpagter fundet til Lagunen

Del

Restaurant Lagunen i Nivå Havn åbner dørene i starten af sommeren med et lækkert udvalg af frokost- og aftenretter.

Rokil Hansen - den ene af forpagterne af Restaurant Lagunen
Rokil Hansen - den ene af forpagterne af Restaurant Lagunen

Forpagterparret Rokil Hansen og Claus Pedersen som ejer virksomheden Spisorama ApS er blevet valgt som den bedst kvalificerede af ansøgerne til forpagtning af Restaurant Lagunen i Nivå Havn.

Forpagterparret glæder sig til at komme i gang, og udtaler: "Vi ønsker et samarbejde med havnens foreningsliv og tror på, at havnens aktiviteter og muligheder vil være et trækplaster, der vil smitte af på havnens spisesteder."

Restaurant Lagunen vil fortsat have fokus på hurtig og lækker mad for dem der skal have lidt at spise, frokostservering og middag om aftenen med retter til fornuftige priser, men også mulighed for lidt mere ekstraordinært. 

"Vi vil tilbyde et bredt og spændende menukort - noget for alle. I bedste sejlerånd henter vi inspiration fra de varme himmelstrøg og er samtidig tro mod de danske klassikere - som fx smørrebrød," udtaler forpagterparret. 

"Det er glædeligt, at vi nu får liv i restauranten igen, så dem der har deres daglige gang på havnen, havnens gæster og os der bor i nærområdet, kan komme forbi den skønne havn og få et godt måltid mad. Velkommen til. Samtidig stor tak til tidligere forpagter Andreas Ørndrup Jensen for det store engagment han lagde i at skabe liv og kulinariske oplevelser på havnen," siger borgmester Thomas Lykke Pedersen. 

Udvalgsformand Soma Mayel glæder sig ligeledes over, at dørene snart kan åbnes i Restaurant Lagunen. "Det er vigtigt, at der er gode tilbud i Nivå Havn, som har et sprudlende og aktivt foreningsmiljø, og er flittigt besøgt af havnens mange gæster."

Både Rokil Hansen og Mark Larsen, der er en del af teamet, har tidligere arbejdet på Resaturant Lagunen. De glæder sig til at tage imod både nye og kendte gæster, når restauranten åbner i starten af sommeren. 

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42
Udvalgsformand Soma Mayel (B) tlf: 23 30 16 87

Billeder

Rokil Hansen - den ene af forpagterne af Restaurant Lagunen
Rokil Hansen - den ene af forpagterne af Restaurant Lagunen
Download

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum