TEKNIQ Arbejdsgiverne

Fornuftig lappeløsning på vejen mod mere udenlandsk arbejdskraft

Del

TEKNIQ Arbejdsgiverne roser politikerne på Christiansborg for ny aftale, der giver virksomheder bedre mulighed for at rekruttere medarbejdere fra udenfor EU. Håbet er nu, at den midlertidige ordning afløses af en mere permanent løsning.

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.

”Det er godt og tiltrængt med en aftale, som kan reducere den akutte mangel på arbejdskraft i Danmark de nærmeste år. Men hvis vi vil fremtidssikre den økonomiske vækst, er der brug for en mere langsigtet løsning.” 

Det er reaktionen fra TEKNIQ Arbejdsgivernes adm. direktør, Troels Blicher Danielsen efter at et bredt flertal i Folketinget er blevet enige om en supplerende beløbsordning for internationale medarbejdere for de kommende tre år på 375.000 kroner. 

”Det vigtigst er, at ordningen giver virksomhederne bedre muligheder for at rekruttere fra uden for EU, hvilket ikke mindst er afgørende, hvis vi skal løfte eksempelvis den grønne omstilling til de ønskede højder. For der er ikke nok hænder at hente indenfor EU’s grænser,” siger Troels Blicher Danielsen og uddyber: 

”Håbet er så, at den midlertidige aftale kan erstattes af en mere permanent løsning, så erhvervslivet og den økonomiske vækst får nogle faste og forståelige rammebetingelser.” 

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Jesper Melgaard, presseansvarlig hos TEKNIQ Arbejdsgiverne – mo.: 27 69 45 69

Billeder

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne - Industri & Installation repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum