3F

Formand og forbundsledelsen genvalgt på 3Fs kongres

Del

Forbundsformand og forbundsledelsen i 3F blev tirsdag genvalgt med stående applaus fra de 729 delegerede på 3Fs kongres. ”Vi fortsætter den linje, der er lagt – et stærkt 3F og et vedkommende 3F. Med argumenterne i orden og den danske model i ryggen,” siger forbundsformand Per Christensen.

De 729 delegerede har talt. Tirsdag blev den samlede forbundsledelse i 3F genvalgt på 3Fs femte, ordinære kongres i Aalborg. Det skete med stående bifald fra salen. 

”Det er et kæmpe privilegium at være en del af ledelsen af vores forbund og det fællesskab på over en kvart million medlemmer, som det hele handler om,” udtaler forbundsformand Per Christensen på vegne af de valgte.

I den kommende kongresperiode fortsætter indsatsen for bl.a. at sikre værdig tilbagetrækning, bekæmpe den stigende ulighed og sikre et trygt dagpengesystem.

Der vil være fokus på sikkert arbejdsmiljø, uddannelse, organisering og overenskomstdækning. Dertil kommer en stærk indsats mod social dumping og en socialt fair og ambitiøs grøn omstilling.

”Vi fortsætter den linje, der er lagt af kongressen – et stærkt 3F og et vedkommende 3F. Med argumenterne i orden og den danske model i ryggen. Jeg glæder mig til arbejdet,” siger Per Christensen.

Den kongresvalgte forbundsledelse i 3F består af:
- forbundsformand Per Christensen
- næstformand Tina Christensen
- forbundssekretær Henning Overgaard
- forbundssekretær Søren Heisel
- hovedkasserer Ulla Sørensen

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Billeder

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum