Fredensborg Kommune

Forkert beslutning at lukke testcenter i Kokkedal

Del

Borgmester Thomas Lykke Pedersen kritiserer Region Hovedstaden for at lukke testcenteret i Kokkedal

Siden midten af december har Falck drevet et corona testcenter i Egedalshallen i Kokkedal. Men det lukker den 31. januar og dermed mister borgerne en nem og hurtig adgang til lyntest.

”Region Hovedstaden har besluttet, at der ikke længere skal være testcenter i Kokkedal. Jeg er meget kritisk overfor den beslutning, da det har stor betydning for vores borgere, at de nemt og hurtigt kan lade sige teste for coronasmitte. Jeg vil derfor kraftigt opfordre regionen til hurtigst muligt at genoverveje den beslutning”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Fredensborg Kommune sendte onsdag en opfordring til Region Hovedstaden om at genoverveje beslutningen. Brevet er vedhæftet. 

Ændringer af testcentre med lyntest er landsdækkende, idet SOS International fra den 1. februar overtager opgaven fra Falck. Det er regionerne som beslutter, hvor testcentrene skal placeres.

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42

Vedhæftede filer

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum