TEKNIQ Arbejdsgiverne

Forbedret lønkompensation er et vigtigt signal

Del

Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne er der tilfredshed med, at regeringen i dag kunne offentliggøre, at man giver den nuværende aftale om lønkompensation et løft.

Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Der var gode nyheder til et coronatrængt dansk erhvervsliv, da en række ministre, sammen med DA og FH, i dag kunne præsentere en forbedret aftale om lønkompensation til landets virksomheder. Aftalen indebærer, at loftet for det beløb, virksomhederne kan få i lønkompensation, hæves til 30.000 kr. per medarbejder.

”Aftalen er et vigtigt skridt i arbejdet med at sikre danske virksomheder og arbejdspladser. Og vi tror at, løftet kan gøre ordningen relevant for flere virksomheder end hidtil,” siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal, og uddyber:

”Nogle virksomheder kan bruge ordningen, fordi de står overfor store reduktioner i medarbejderstaben, mens en del virksomheder stadig må benytte andre løsninger, fordi de skal gennem tilpasninger af et mere begrænset omfang,” siger Niels Jørgen Hansen.

Han understreger derfor, at der stadig er brug for løbende at overveje, om der er behov for yderligere støtteordninger.

”Lønkompensationen kan under alle omstændigheder ikke stå alene, hvis man vil holde hånden under en tilstrækkeligt stor del af dansk erhvervsliv,” siger Niels Jørgen Hansen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, tlf. 40 74 43 60

Billeder

Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer 4.300 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum