Haderslev Kommune

Folketing og forsvar skal høre om flyvedligeholdelse i Skrydstrup

Del

I dag er Haderslev Kommunes borgmester og kommunaldirektør på Christiansborg og i Ballerup for at fortælle folketingspolitikere og topchefer i forsvaret om visionerne for flyvedligeholdelse på Flyvestation Skrydstrup.

Haderslev Kommune har igennem den seneste tid arbejdet på et koncept for militær og civil flyvedligeholdelse på Flyvestation Skrydstrup. Baggrunden for planerne er bl.a. beslutningen om at placere de nye F35 kampfly i Skrydstrup.

Borgmester og kommunaldirektør har besøgt en række virksomheder, og planerne er også behandlet polisk i forskellige sammenhænge.

-Vi oplever, at alle er enige om, at vores projekt er en god ide. Vi sikrer med projektet danske erhvervsinteresser og skaber vækst og højteknologiske arbejdspladser, siger borgmester H.P. Geil.

I dag er borgmesteren og kommunaldirektøren i København for at præsentere konceptet.
Kl 12 er der frokost på Christiansborg, hvor man mødes med MF´erne Troels Ravn, Peter Kofod Poulsen, Jesper Petersen, Marie Krarup, Henrik Dam Kristen og Hans Chr. Schmidt.

Efter frokosten får turen til Ballerup og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Her skal man mødes med Generalløjtnant og direktør for FMI Niels Bundsgaard og stabschefen, brigadegeneral Henrik Lundstein, der 1. januar bliver ny chef for kampflykontoret, som står for købet af de nye kampfly.

Planerne om et center for civil og militær flyvedligeholdelse på og ved Skrydstrup Flyvestation har fået navnet ACE – Aeronautical Center of Excellence Denmark, og er kort beskrevet i vedlagte folder.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum