Aarhus Airport

Følg pressemødet på Facebook kl. 10.00 - Aarhus Airport bliver officiel vært for Routes Europe 2024

Del

Den største luftfartskonference på europæisk jord lander i Aarhus. Routes Europe 2024 er en unik mulighed for at sætte Aarhus Airport og Aarhus på verdenskortet.

Hovedaktørerne bag værtskabet vil på pressemødet give et solidt indblik i det potentiale, der ligger foran Aarhus, og hvordan det kan udmøntes for Jyllands hovedstad, VisitAarhus og Aarhus Airport.

Der vil være oplæg fra følgende på pressemødet:

  • Borgmester Jacob Bundsgaard, Aarhus Kommune
  • Brian Worm, administrerende direktør i Aarhus Airport
  • Steven Small, Director of Routes
  • Pia Lange Christensen, CEO i VisitAarhus

Følg pressemødet på https://www.facebook.com/aarhusairport

Information om Aarhus Airport

Aarhus Airport
Aarhus Airport
Ny Lufthavnsvej 24
8560 Kolind

+45 87 75 70 00https://www.aar.dk/

Aarhus Airport har som ambition at forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det østjyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde. I 2019 blev Aarhus Airport tildelt prisen ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Samme år rundede lufthavnen 500.000 passagerer. Aarhus Airport er ejet af Aarhus Kommune, privat investor Staus A/S, Syddjurs Kommune og Norddjurs Kommune. Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport fra centrum af Aarhus.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Airport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Airport

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum