Klimarådet

Følg Klimarådets præsentation af Statusrapport 2021

Del

Interesserede kan følge med via livestream på klimaraadet.dk, når Klimarådet fredag d. 26. februar kl. 10.30 præsenterer ’Statusrapport 2021 – Danmarks nationale og globale klimaindsats’.

Den nye klimalov fra juni 2020 pålægger Klimarådet årligt at afgive anbefalinger til og gøre status for regeringens klimaindsats. En vigtig del af denne status er Klimarådets vurdering af, om klimaindsatsen i form af vedtagne virkemidler og øvrige klimapolitiske initiativer samlet set anskueliggør, at det danske 70-procentsmål i 2030 nås. Klimarådet skal i sin status også komme med anbefalinger til den fremadrettede klimapolitik.

’Statusrapport 2021 – Danmarks nationale og globale klimaindsats’ bliver offentliggjort fredag d. 26. februar kl. 10.30, hvor Klimarådets formandskab præsenterer rapporten på et virtuelt pressemøde. Pressemødet kan følges på Klimarådets hjemmeside

Medier, der ønsker mulighed for at stille spørgsmål til pressemødet, kan inden pressemødet skrive til presse@klimaraadet.dk for at få adgang til det.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum