Mission Øst

Fødselsdagsreception for Kim Hartzner

Del

Læge og generalsekretær Kim Hartzners 60 års-fødselsdag markeres med reception på Mission Øst i Hellerup fredag den 26. april kl. 15-20.

Kim Hartzner er generalsekretær i Mission Øst. Foto: Ulrik Jantzen
Kim Hartzner er generalsekretær i Mission Øst. Foto: Ulrik Jantzen

De, der møder Kim Hartzner, er ikke i tvivl. Her er en rigtig ildsjæl. Endog en sjæl, der bliver ved med at brænde for at hjælpe mennesker i nød.

Derfor blev han uddannet læge som ganske ung. Og derfor leder han i dag Mission Øst, der er vokset til en international hjælpeorganisation med effektivt nødhjælps- og udviklingsarbejde i syv lande mod øst og et årligt budget på over 100 millioner kroner.

Kim Hartzner fyldte 60 år den 21. april. Det skarpe hjørne markeres med en reception fredag den 26. april kl. 15-20 Mission Øst Sankt Lukas Vej 13 i Hellerup - tæt ved Sankt Lukas Stiftelsen, hvor Kim Hartzner blev født for 60 år siden.

Alle pressefolk er velkomne. Kim Hartzner stiller gerne op til interview. Kontakt undertegnede for en aftale.

Læs et portræt af Kim Hartzner her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kim Hartzner er generalsekretær i Mission Øst. Foto: Ulrik Jantzen
Kim Hartzner er generalsekretær i Mission Øst. Foto: Ulrik Jantzen
Download

Links

Information om Mission Øst

Mission Øst
Mission Øst
Postboks 149, Skt. Lukas Vej 13
2900 Hellerup

+ 45 39 61 20 48http://www.missioneast.org/

Mission Øst er en international hjælpeorganisation grundlagt i Danmark. Vi arbejder for at hjælpe sårbare mennesker og støtte lokalsamfunds kapacitet til at organisere og hjælpe sig selv gennem aktiviteter fra nødhjælp under katastrofer til langsigtet udviklingshjælp. Mission Øst arbejder direkte eller gennem lokale partnere i Afghanistan, Armenien, Bangladesh, Irak, Myanmar, Nepal, Nordkorea, Syrien og Tadsjikistan. Mission Øst er certificeret af Core Humanitarian Standard.

Følg pressemeddelelser fra Mission Øst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mission Øst

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum