Danske Spil A/S

Flest spillere tror på ’Vild med dans’-sejr til Lise Rønne og Silas Holst

Del

Der er ikke den store tiltro til marathonløberen Abdi Ulads kunnen på dansegulvet.

Lise Rønne og Silas Holst var overbevisende på dansegulvet i den første omgang af ’Vild med dans’. Eller også er de bare det mest populære par i denne sæson af TV 2’s populære fredagskonkurrence.

I hvert fald er Rønne/Holst det par, som flest Oddset-spillere tror på som vinder af denne sæson ’Vild med dans’.

Hele 30 procent af alle de spil, der er sat på vinderen af konkurrencen, er sat på Lise Rønne og Silas Holst, fortæller Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

- Det viser, at ’Vild med dans’ mere er en popularitetskonkurrence end en dansekonkurrence, og at det også betyder noget, hvilken professionel danser, der er en del af parret. For man kan godt forestille sig, at Silas Holst trækker lige så mange stemmer som Lise Rønne.

Favoritter fra starten
TV-værten var sammen med sin erfarne dansemakker favoritter til den samlede sejr, inden konkurrencen begyndte sidste fredag. Og parret er kun blevet endnu større favoritter, efter de har vist TV-seerne, hvad de kan på et dansegulv.

Danske Spil har sænket oddset på parret som samlet vinder fra 2,75 til 2,50, og der er blevet større afstand ned til de næste favoritter på listen. Det er Pernille Blume-Morten Kjeldgaard og Mascha Vang-Thomas Evers Poulsen, som begge giver odds 5.

15 procent af Oddset-spillernes væddemål på vinderen af ’Vild med dans’ er sat på Blume-Kjeldgaard og 12 procent på Vang-Evers.

- Det bekræfter det, vi har set i de forrige år af ’Vild med dans’, nemlig at sportsfolk, TV-folk og skuespillere plejer at klare sig godt, siger Mathias Reimer Larsen.

Men parret med musiker Freja Kirk og danser Claudia Rex, der giver odds 9 for en sejr, sniger sig faktisk ind på en andenplads, når det kommer til at suge vinderspil til sig. 16 procent af spillene på vinderen af ’Vild med dans’ er sat på dem.

Kort visit fra marathonmanden?
Ingen røg ud af den første omgang ’Vild med dans’, men der er ifølge Oddset-spillerne ikke den store tvivl om, hvem der skal tage afsked efter anden omgang.

Hele 50 procent af alle spil på, hvem der ryger ud, er sat på marathonløberen Abdi Ulad og danser Malene Østergaard. Og det er på trods af, at parret fik flere point end Jacob Haugaard-Camilla Dalsgaard i første program. Point, som parrene tager med over til anden runde.

- Som sagt, så er det en popularitetskonkurrence, og vi regner med, at Jacob Hougaard har mere folkelig opbakning end både Jannie Faurschou og Abdi Ulad, siger Mathias Reimer Larsen.

20 procent af ”taberspillene” er sat på Jannie Faurschou-Martin Parnov Reichardt og 15 procent på Haugaard-Dalsgaard. Danske Spil giver pengene 5,50 gange igen, hvis sidstnævnte ryger ud, mens der er odds 2,50 på både Faurschou-Reichhardt og Ulad-Østergaard.

Du kan se alle ’Vild med dans’-oddsene på Danske Spils hjemmeside:

https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/11753/underholdning/danmark/danmark-vild-med-dans/matches

For yderligere info:
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, mail: marl@danskespil.dk, tlf: 31443038
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum