DI - Dansk Industri

Flere SMV’er skal tænke stort

Del

De små og mellemstore virksomheder (SMV’er) er kernen i dansk erhvervsliv. De udgør 99 pct. af alle virksomheder, og de er afgørende for væksten i Danmark. Mange SMV’er sprænger allerede i dag skalaen og vokser ud af SMV-segmentet. Men Danmark har brug for endnu flere små og mellemstore virksomheder, der tænker stort og har vækstambitioner. Og når SMV’erne tænker stort, er det helt afgørende, at resten af samfundet også gør det. På SMV Dagen 2019 sætter DI fokus på, hvad der skal til, for at flere SMV’er kan udvikle deres forretning, vokse og skabe vækst.

Pressen inviteres til

SMV Dagen 2019 – Tænk stort! Din virksomhed i større skala,
Onsdag den 30. januar, kl. 8.30,
Industriens Hus, Rådhuspladsen, Købehavn V.

På SMV Dagen overrækker H.K.H Prins Joachim traditionen tro DI’s Initiativpris. Prisen er en hyldest til de virksomheder i DI's medlemskreds, som i særlig grad har udvist initiativ, vækst og virkelyst.

Nogle andre af dagens hovedpersoner er virksomhedsledere, der sprænger skalaen. Tre virksomhedsledere går på scenen for at fortælle deres egen historie om vækst – om hvad der stopper dem, og hvad der fremmer væksten: Se og hør Astrid Donnerborg, adm. direktør, Aarhus og Horsens Taxa, Henrik Stenmann, CEO, IIH Nordic A/S og Ann Rose Bokkenheuser, adm. direktør, Rose Holm A/S.

De bliver suppleret af Torben Larsen, adm. direktør, Give Steel A/S og Marie-Louise Bjerg, tidl. CEO, Moutain Top Industries. Begge har sprunget skalaen og repræsenterer i dag virksomheder med langt over 100 medarbejdere.

Disse og rigtig mange andre SMV-ledere deltager på dagen, hvor der ventes fuldt hus med over 300 gæster. De kan blandt andet høre erhvervsminister Rasmus Jarlov blive udfrittet om, hvad han har i den politiske godtepose til SMV’erne. Ligesom læge og hjerneforsker Peter Lund Madsen vil give sin vurdering af, hvorvidt det overhovedet er muligt for mennesket at tænke stort.

Og så er der peptalk til SMV Dagens gæster. Den kommer fra Anette Ladefoged, adm. direktør i Tenax Sild A/S og Theis Søndergaard, Chief Product Officer & Co-founder, Vivino. De to virksomhedsledere fortæller om viljen til vækst.

Se hele programmet for SMV Dagen 2019 her

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere spørgsmål og tilmelding kontakt pressekoordinator Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI samler 25 erhvervsledere, der skal fremme mangfoldighed i dansk erhvervsliv2.7.2020 13:59:15 CESTPressemeddelelse

Dansk erhvervsliv skal blive bedre til at tiltrække og fastholde talent af forskellige køn, alder og baggrund, hvis vi skal sikre vores innovations- og konkurrenceevne. Derfor nedsætter DI et nyt specialudvalg med Lars Rasmussen i spidsen, der er bestyrelsesformand for en række life science virksomheder. Mangfoldigheds- og ligestillingspolitik skal spille en central rolle i erhvervspolitikken, mener DI’s adm. direktør, Lars Sandahl Sørensen.

DI: Klimaaftale tager flere store skridt ind i en grønnere fremtid22.6.2020 06:21:07 CESTPressemeddelelse

Med dagens klimaaftale står et bredt flertal i Folketinget sammen om en lang række tiltag, som vil fremme den grønne omstilling i Danmark og bane vejen for, at Danmark når nærmere klimamålsætningen om 70 pct. CO2-reduktion i 2030. DI glæder sig over aftalen, som i høj grad også tager afsæt i anbefalingerne fra erhvervslivets klimapartnerskaber og følger sigtelinjerne i DI’s egen 2030-plan. Samtidig hilser DI planerne om en grøn skattereform til efteråret velkomne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum