TryghedsGruppen

Flere midler til TrygFondens udvikling af den regionale tryghed i 2023

Del
På dagens repræsentantskabsmøde i TryghedsGruppen blev det besluttet, at TrygFondens uddelingsniveau næste år bliver op til 680 mio. kroner, hvoraf 30 mio. kroner er ekstra afsatte midler til strategiske regionale aktiviteter. Desuden blev TryghedsGruppens ejerskabspolitik godkendt.

De seneste tre år har rammen for TrygFondens aktiviteter været op til 650 mio. kr. om året. Det vil også være den generelle ramme i 2023. I tillæg hertil blev det besluttet at afsætte en supplerende ramme på op til 30 mio. kr. til strategiske regionale initiativer. Midlerne fordeles ligeligt mellem TrygFondens fem regionale råd, som får mulighed for at prioritere et eller flere emner inden for TrygFondens strategi, som de vil sætte særligt fokus på over en flerårig periode.

”Vi ønsker at styrke og udvikle trygheden i Danmark. Derfor glæder det mig, at repræsentantskabet i dag har besluttet at løfte TrygFondens samlede uddelingsniveau for 2023 til i alt 680 mio. kroner. De ekstra afsatte midler giver TrygFondens fem regionale råd en spændende mulighed for at afprøve nye former for indsatser, dialog, frivillighed og mobilisering. På den måde får de endnu mere indflydelse på, hvordan trygheden kan udvikles regionalt og lokalt,” siger Ida Sofie Jensen, bestyrelsesformand i TryghedsGruppen.


Ejerskabspolitik

Repræsentantskabet godkendte desuden TryghedsGruppens ejerskabspolitik, som definerer principperne for, hvordan TryghedsGruppen agerer som ejer i sine investeringer med henblik på at fremme den langsigtede værdiskabelse i selskaberne. Ejerskabspolitikken er udtryk både for, hvordan ejerskabet løbende er blevet udmøntet og ønskes udmøntet fremadrettet.

”Vi ønsker at være åbne og transparente om, hvilke principper og værdier vi i TryghedsGruppen lægger til grund for ejerskabet af vores investeringer, ikke mindst i Tryg, hvor vores ejerandel i dag udgør mere end 45 procent. Med ejerskabspolitikken beskriver vi blandt andet, hvordan vi udøver vores ejerrolle i Tryg, samt de forventninger vi har til Tryg i relation til emner som ansvarlighed og kunde- og medarbejdertilfredshed,” siger Ida Sofie Jensen.

I ejerskabspolitikken lægges der overordnet vægt på, at Tryg som selskab drives med fokus på den langsigtede udvikling og dermed værdiskabelse for alle aktionærer, og at Tryg drives som et transparent og tilgængeligt selskab for alle aktionærer.

Ejerskabspolitikken kan ses på tryghed.dk: Ejerskabspolitik

For yderligere information, kontakt pressechef Robert Neimanas på rob@tryghedsgruppen.dk eller mobil 93940205.

Vedhæftede filer

Information om TryghedsGruppen

TryghedsGruppen
Hummeltoftevej 49
2830 Virum

45 26 08 26https://www.tryghed.dk/

TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetalte sidste år bonus til sine 1,4 mio. medlemmer på i alt ca. 1,1 mia. kr. og uddelte 626 mio. kr. til almennyttige formål.

Følg pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

TryghedsGruppen udbetaler medlemsbonus efter tilfredsstillende ordinært resultat2.3.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

TryghedsGruppen kom ud af 2022 med et samlet negativt resultat på 268 mio. kr. Årets resultat var imidlertid kraftigt påvirket af en negativ regnskabsmæssig effekt på 806 mio. kr. som følge af Trygs tilbagekøbsprogram. Det ordinære resultat landede i et plus på 538 mio. kr. Bestyrelsen indstiller til en medlemsbonus på 6 procent af medlemmernes præmie svarende til 950 mio. kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum