Ishøj Kommune

Flere kunstarter i ny udstilling i Ishøj

Del

Marianne Laursen udstiller malerier i Kulturium Musikteater i maj og juni måned

Du kan opleve både abstrakt og figurativt kunst, når Marianne Laursen udstiller malerier i Kulturium Musikteater i maj og juni måned. Ferniseringen på udstillingen er den 6. maj mellem kl. 17 og 18.30.

Marianne er uddannet folkeskolelærer og har undervist i billedkunst i mange år. Hun har løbende deltaget i malerikurser og malet på Mads Ryes malerskole gennem en lang årrække.

”Når jeg maler figurativt, finder jeg bl.a. motiver fra fotos af mit nære miljø samt fra rejser. Jeg søger at vise en stemning, som jeg erindrer ved at se på disse fotos. Jeg inspireres ofte af steder og situationer, som måske ikke umiddelbart er bemærkelsesværdige, men som jeg alligevel synes rummer noget særligt”, siger Marianne Laursen.

Arbejder på flere værker samtidig

Et andet tema er blomster, bl.a. bananblomster og planter, i de figurative malerier. I de abstrakte værker eksperimenterer Marianne med form, farver og materialer. Her maler hun med olie og/eller akryl og tilfører nogen gange materialer som silkepapir, blæk, kul, farvestoffer m.m.

Marianne arbejder ofte således, at hun er i gang med både et figurativt samt et abstrakt maleri. Mens det abstrakte tørrer, arbejder hun på det figurative.

Kom forbi og nyd udstillingen i åbningstiden som alle dage er mellem kl. 14 og 20.

Kontakter

Kulturium – Musikteater og Biograf, telefon 61 93 64 30 eller 43 54 55 11
Marianne Laursen, kunstner, telefon 42 37 87 26

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum