Halsnæs Kommune

Flere kan nu vaccineres lokalt

Del

Nu kan alle borgere, der har fået invitation fra Sundhedsstyrelsen til at få 3. stik mod COVID19, blive vaccineret her i Halsnæs. Det samme gælder borgere, der endnu ikke er vaccineret.

Onsdag den 27. oktober og de efterfølgende to onsdage kommer personale fra Region Hovedstaden til henholdsvis Storebjerghallen i Hundested og Rådhussalen i Frederiksværk, hvor borgere, i målgruppen har mulighed for at blive vaccineret mod COVID19.

I Storebjerghallen i Hundested kan borgere blive vaccineret i tidsrummet fra klokken 9-13, mens det i Rådhussalen i Frederiksværk er i tidsrummet fra 16-20.

Ønsker du at gøre brug af den lokale vaccinationsmulighed her i Halsnæs, skal du blot møde op på et af de to vaccinationssteder i åbningstiden. Husk at medbringe dit gule sundhedskort.

Du kan også vælge at gøre brug af et af Region Hovedstadens faste vaccinationscentre, såsom vaccinationscentret i Hillerød.

Bedre beskyttet mod sygdom

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at borgere vaccineres med et tredje stik mod COVID19. Med revaccinationen opnår du en bedre og længerevarende beskyttelse, ligesom risikoen for et alvorligt forløb mindskes, hvis du bliver syg.

Det er gratis at tage imod vaccinationen, som du altså nu kan modtage lokalt her i Halsnæs.

Vaccinationsdatoer

  • Onsdag den 27. oktober
  • Onsdag den 3. november
  • Onsdag den 10. november

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum