Dansk Kiropraktor Forening

Flere end nogensinde før gik til kiropraktor i 2021

Del

Trods flere nedlukninger af samfundet i 2021 gik flere danskere til kiropraktor. Formanden peger på manglende fysisk aktivitet blandt danskerne som en mulig årsag.

I alt 388.895 patienter gik ind ad døren hos en kiropraktor i 2021. Det er 6.700 flere end i rekordåret 2019 og dermed det markant bedste år i de danske kiropraktorklinikker nogensinde. Det svarer til en fremgang på næsten 2 %.

Resultatet kommer efter et år hvor nedlukninger af samfundet prægede Danmark, men det betød altså overhovedet ikke, at borgerne ikke fik ondt i muskler og led og havde brug for rådgivning og behandling.

- De mange nedlukninger har nok ikke gjort noget godt for folkesundheden. Alt for mange har oplevet at deres liv i perioder er blevet sat på pause på ubestemt tid, siger Michael Christensen, Formand i Dansk Kiropraktor Forening. Han fortsætter:

- Sportsklubber og fitnesscentre har været lukket i månedsvis og når man så heller ikke kommer ud af døren for at gå på arbejde, men bare sidder derhjemme, ja så kommer problemerne lige så stille og roligt. Det viser jo, hvor vigtigt fysisk aktivitet er, både for den fysiske og psykiske sundhed, slutter Michael Christensen.

Nøgleord

Kontakter

Michael ChristensenFormand for Dansk Kiropraktor Forening

Tlf:2083 8984

Billeder

Links

Information om Dansk Kiropraktor Forening

Dansk Kiropraktor Forening
Dansk Kiropraktor Forening
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

+45 3393 0400https://www.danskkiropraktorforening.dk/

Kiropraktorer har i alt 6 års uddannelse i klinisk biomekanik på SDU, og Dansk Kiropraktor Forening er organisationen for alle danske kiropraktorer og kiropraktorstuderende.

Foreningen blev grundlagt i 1925 og tæller idag over 1000 medlemmer. 

Dansk Kiropraktor Forening er en fagforening, der taler kiropraktorernes sag og forhandler vilkår, og er en brancheorganisation, der værner om og udvikler kiropraktorernes faglighed.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Kiropraktor Forening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Kiropraktor Forening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum