Halsnæs Kommune

Flere coronatests og nye afstandskrav

Del

Nu har du igen mulighed for at blive testet for Corona i Melby. Samtidig er der på grund af den stigende smitte i landet blevet indført nye afstandskrav, som blandt andet har betydning for dig, som har en tid i Borgerservice. Det kan du alt sammen læse mere om nedenfor.

Bliv testet for corona

Den 19., 21., 22., 26. og 31. januar lægger Region Hovedstadens mobile testcenter vejen forbi caféen i Melbyhallen, Melbyvej 134.

Alle dage er der åbent fra kl. 10-16, og det kræver ingen forudgående tidsbestilling for at blive coronatestet.

Alle kan møde op og blive testet, dog skal du kontakte egen læge, hvis du skal have testet et barn under 2 år.

Du kan læse mere om coronatest hos Region Hovedstaden via dette link.

Maksimalt fem gæster i Borgerservice

Som en konsekvens af, at der i følge det nye afstandskrav, skal være to meter fra person til person og 7,5 kvadratmeter per person, må der nu maksimalt opholde sig fem gæster ad gangen i Borgerservice på Halsnæs Rådhus.

Det har den betydning, at du kan risikere at skulle vente udenfor i forbindelse med din aftale i Borgerservice, så det kan være en god idé at tage lidt varmt tøj på her i den kolde tid.

Der er også opsat skilte i Borgerservice, som informerer om, hvor mange personer, der må opholde sig indenfor.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum