PensionDanmark

Flere bæredygtige livsstilsboliger 50+ i Kildebjerg Ry

Del

De kommende beboere i Balancen mødes for at tage hul på udviklingen af deres boligfællesskab for 50+årig, og PensionDanmark igangsætter fase 2 af livsstilsboligerne 50+ i Kildebjerg Ry.

I dag mødes beboerne i byggeriet Balancen for at starte etableringen af en lokalt baseret blomstereng mellem husene. Mødet markere samtidig, at PensionDanmark nu igangsætter fase 2 af byggeriet med 70 nye boliger på grund af den store efterspørgsel efter boligerne i første fase. Boligerne i fase 2 bliver dels flere livsstilsboliger 50+ dels livsstilsboliger for familier.

Boligerne bliver delvist bygget i træ og genbrugsmaterialer for at opnå meget lav CO2 udledning og et sundt og naturligt byggeri, hvor man har det godt. Det nye boligfællesskab ligger i naturskønne omgivelser blandt allerede indflyttede børnefamilier med direkte adgang til golfbane med 27 huller, sansepark, ridestier, kort vej til centrum af Ry og kort transporttid til både job og oplevelser i Aarhus, Silkeborg eller Skanderborg.

Boligerne bliver bæredygtighedscertificeret efter DGNB ordningen i kategorien Guld, der har til formål at øge den generelle kvalitet af ejendommen, at forbedre slutbrugernes sundhed og trivsel samt optimere vedligeholdelsen og samtidig minimere energiforbruget og miljøbelastningen.

”Flere og flere ønsker at bo med fællesskab. Samtidig bliver danskerne mere og mere klima- og naturbevidste. Det er den efterspørgsel PensionDanmark ønsker at imødekomme med Balancen og de kommende boliger i fase 2. Som beboer får man en bolig, hvor der er tænkt over alt i forhold til at gøre byggeriet klima- og naturvenligt og hvor man selv er med til at skabe rammerne for indretning og fællesskab,” siger projektudviklingsdirektør i PensionDanmark Mia Manghezi.

De kommende lejere i det nye byggeri bliver inddraget helt fra begyndelsen for at bidrage med ideer og behov til de nye bæredygtige boliger.

Yderligere information

Kommunikations- og pressechef Ulrikke Ekelund, PensionDanmark, telefon 2019 9238.

Nøgleord

Billeder

Information om PensionDanmark

PensionDanmark
PensionDanmark
Langelinie Alle 43
2100 København Ø

https://www.pensiondanmark.com/

Følg pressemeddelelser fra PensionDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PensionDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum