viggo

Fjern plastik fra havene med din taxi-tur

Del

I april kan du booke en Viggo og være med til at fjerne 2 kg plastik fra verdenshavene. Et nyt samarbejde mellem den grønne taxitjeneste Viggo og den australske vinproducent The Hidden Sea vil nemlig sætte fokus på plastik i havene sammen.

Når du booker en Viggo i april, kan du være heldig at blive samlet op i den såkaldte ‘Hidden Sea-Viggo’.

Et samarbejde mellem den bæredygtige, australske vinproducent og tech- og mobilitetsvirksomheden Viggo, vil give Viggos brugere muligheden for at være med til at fjerne plastik fra havene. Med dig på farten får du ligeledes en flaske Hidden Sea vin, hvis du fanger Hidden Sea-Viggo’en torsdag til lørdag i tidsrummet 17-21.

“Vi synes, det er vigtigt at sætte fokus på nogle af de problemstillinger, vi står overfor - både klima- og miljømæssigt. Samtidigt vil vi gerne engagere vores brugere til også at gøre en forskel,” fortæller Kenneth Herschel, CEO i Viggo.

The Hidden Sea er en bæredygtig, australsk vinproducent, som har en mission om at fjerne 1 milliard plastikflasker fra verdenshavene før 2030.

For hver vin The Hidden Sea sælger, fjerner de 10 halv liters plastikflasker fra havet. Mængden af plastik bliver dog drastisk øget i samarbejdet, hvor man som bruger af Viggo kan være med til at fjerne hele 2 kg plastik, hvis man er heldig at blive hentet i en Hidden Sea Viggo. Kører man derfor en enkelt tur i bilen, bliver man det, der kaldes "ocean waste plastic neutral" for et helt år.

“Vi kan godt lide at skabe en oplevelse for vores kunder - og det gør vi blandt andet gennem samarbejder som disse, hvor man både selv kan gøre noget godt, men man også får forkælelsen af at få en flaske vin med på vejen” fortæller Anne Clara Laugesen, Head of Marketing hos Viggo, og fortsætter:

“Det er vigtigt for os i Viggo også selv at gøre en forskel. Og det er altid sjovest at gøre sammen med andre grønne virksomheder - og sammen med vores brugere.”

The Hidden Sea-bilen vil være at finde i den Københavnske gader i hele april måned.

Billeder

Information om viggo

viggo
viggo
Tømmergravsgade 4
2450 København SV

https://www.viggo.com/da/
  • The Hidden Sea har indtil videre fjernet over 10 millioner plastikflasker fra verdenshavene, gennem deres verificerede samarbejde med ReSea Project
  • Ocean waste plastic neutral betyder, at man har fjernet den plastik, der er associeret med én persons gennemsnitlige plastikforbrug, hvor i alt ca. 3% ender i havet. Man fjerner altså de 3% af ens eget forbrug, der ender i havene, ved at fjerne ca. 2kg. plastik i løbet af et år
  • Viggo har 95 biler i Storkøbenhavn
  • Viggo er den eneste kørselstjeneste i Danmark, der udelukkende kører i elbiler
  • Viggo har indtil videre sparet klimaet for omkring 650 ton CO2 sammenlignet med kørsel i almindelige dieselbiler
  • I april 2021 lancerede Viggo sit eget energiselskab, Viggo Energy, som opstiller lynladere
  • Ud over København og Aarhus, har Viggo også biler i Oslo

Følg pressemeddelelser fra viggo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra viggo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum