Fængselsforbundet

Fire fængselsbetjente overfaldet i Enner Mark Fængsel

Del

Der har i dag været en voldsom episode med indsatte med banderelationer i Enner Mark Fængsel. Fire fængselsbetjente er blevet ramt på fængslets fokusafdeling efter en konflikt om ulovlige effekter. Betjentene blev efterfølgende kørt på skadestuen.

Det er den tredje voldsomme episode i Kriminalforsorgen i denne uge. Fængselsforbundets formand Bo Yde Sørensen er bekymret for situationen.

"Det er usædvanligt med så mange overfald på så kort tid i Kriminalforsorgen. Tolv kollegaer er ramt på en uge."

Han henviser til gårsdagens overfald i Jyderup Fængsel og overfaldet i Storstrøm Fængsel i mandags.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, transportbetjente, institutionsmedarbejdere, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum