Ishøj Kommune

‘Figaros bryllup’ bliver vist på det store lærred i Ishøj

Del

Handlingen er kompliceret, tempoet højt og forviklingerne konstante i Mozarts opera ‘Figaros bryllup’. Oplev den skønne forestilling i KULTURIUM Biograf i Ishøj den 26. april kl. 19.30

Vi er i Sevilla, Spanien. Figaro planlægger sit bryllup med Susanna. Den gamle Bartolo forsøger at få Figaro til at gifte sig med husholdersken Marcellina. I mellemtiden gør greven Almaviva kur til Susanna. Men grevinden og Susanne udtænker en plan, der kan vække Almavivas jalousi. Og så er der den unge Cherubino, der længes efter at forstå, hvad kærlighed virkelig handler om.

‘Figaros bryllup’ er en af alle tiders mest spillede og elskede operaer. Musikken er vidunderlig, og den dramatiske dybde er bundløs.

Operaen, der er optaget i Sydney Opera House, bliver sunget på italiensk, og filmen har engelske undertekster.

Spis en bryllupsmiddag før filmen

Der er mulighed for spisning før filmen fra kl. 18. Menuen følger bryllupstemaet. I biografens foyer er der plads til ca. 60 spisende gæster, så der kan være rift om spisebilletterne.

I pausen byder biografen på et glas vin og lidt chips.

Billetter til filmen koster 150 kr., spisning ligeledes 150 kr. – billetter købes på www.ishojbio.dk eller i billetsalget i biografens foyer. Kunder med Guldkort kan få fribillet til filmen.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum