FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

FH ønsker den nye regering velkommen

Del

"Nu er der endelig udsigt til forbedringer inden for både velfærd, uddannelse og klimaet," siger Lizette Risgaard om den regeringsaftale, der blev indgået i nat.

”FH har længe ønsket en ny retning for Danmark, der handler om at styrke velfærden og stoppe den stigende ulighed. Nu gælder det om at holde fokus på at uddanne og opkvalificere folk i stedet for at skære i deres ydelser”, siger Lizette Risgaard.

Socialdemokratiet, De Radikale, SF og Enhedslisten blev kort før midnat i går enige om en aftale, som gør Mette Frederiksen til statsminister for en S-regering. Dermed er 20 dage med forhandlinger om et regeringsgrundlag afsluttet. 

”Vi ser frem til, at den nye S-regering vil sætte sig i spidsen for at finde et flertal for en ret til tidligere folkepension. Fagbevægelsen er parat til at yde sit bidrag og tage medansvar”, siger Lizette Risgaard.

Hun pointerer, at FH glæder sig over, at den nye S-regering og det parlamentariske grundlag vil udvikle velfærden, bekæmpe den stigende ulighed, sikre klimaet - genrejse uddannelsessystemet efter mange års nedskæringer.

Kontakter

Kontakt:
Pressekoordinator
Anette Bindslev
Tlf: 3524 6095, mobil: 2338 4214
mail: ABI@fho.dk

Information om FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation
FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation
Islands Brygge 32D
2300 København S

35 24 60 00https://fho.dk

Følg pressemeddelelser fra FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum