Fem gode julegaveideer fra LYNÆS

Del

Der er ikke længe til, at gaverne bugner under juletræet. Og hvis du lige som så mange andre er lige det seneste ude med pakkerne, er der her tre gode ideer fra LYNÆS, der vil glæde de fleste.

December er som sædvanligt fløjet afsted og lige om lidt skal vi danse om juletræet og give gaver.Og der er sikkert mange, der i disse dage tænker. 'Hvor finder jeg den perfekte julegave?'

Svaret er: Muligvis hos det hyperlokale tøjmærke LYNÆS denmark.

Her er i hvert fald fem gode muligheder for at glæde dine nærmeste med særlige julegaver.

1: Danskstrikket sømandssweater.

Kender du en, der trænger til en ny sweater i uld? Så er en sømandssweater fra LYNÆS en god mulighed. Den findes i traditionel uld og i den fine merinould, der er blød som bomuld.

Sweateren er inspireret af traditionelle danske sømandssweatre, har opsmøg på ærmerne og er med turtleneck istedet for rullekrave.

2: Kasket i recycled plastik og økologisk bomuld.

Der findes to caps fra LYNÆS denmark, og på den seneste sending har vi skruet op for bæredygtigheden. De er nemlig økologisk bomuld og genbrugt plastik.

Caps'ne findes i mørkeblå og lysegrå med forskellige broderinger på.

3: En havponcho til vinterbadning

Det her er en af årets helt store julegavehit. Vinterbadning er blevet ekstremt populært det seneste år, og ingen gider gå ned på udstyr. Derfor ligger der også mange ponchoer under juletræerne i år.

Og helt sikkert også mange af dem fra LYNÆS.

Hav-ponchoen fra LYNÆS er lavet i en kraftig 380 gsm-højkvalitets bomuld og har velour på ydersiden og frotte på indersiden. (Bemærk, at den gennemsnitlige tykkelse af surfponchoer på markedet er 250 gram, og er ofte fremstillet af polyester med et lavt tørrepotentiale.)

Den findes i blå og grå - og i tre forskellige størrelser.

4: Nauticstribet sømandstrøje

Den nauticstribede fra LYNÆS er en klassisk sejlertrøje i 100% blød, GOTS-certificeret økologisk bomuld. Den er også strikket i Danmark.

Navyblå med hvide striber eller omvendt. Knapper på venstre skulder og med ribkant i bunden og på ærmerne. 

5: LYNÆS t-shirts

Skal det 'bare' være en t-shirt, så er der gode bud fra LYNÆS. Vores t-shirts er i økologisk bomuld og en ekstra tyk, stærk vævning.

Lige nu er der navyblå, grå og gule t-shirts på lager på webshoppen.

Bestil i dag og få leveret inden juleaften - eller hent i Dogville på Hundested Havn.

Glædelig jul 

❤️ 

Nøgleord

Billeder

Download
Sømandssweater fra LYNÆS
Sømandssweater fra LYNÆS
Download

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

En ambition om at lave et hyperlokalt tøjmærke.

Sådan lyder den kondenserede fortælling om LYNÆS. To gutter, der begge bor i Lynæs, elsker atmosfæren og ikke mindst menneskerne, der surfer, bader, fisker, sejler, griner og mødes året rundt – og i al slags vejr og på tværs af alder og andre ubetydelige skel.

De to gutter, der, som så mange andre her, elsker Lynæs, mødtes en dag tilfældigt, og faldt i snak.

Den ene Kristian var vild med navnet Lynæs. Det er eksotisk, stærkt og gammelt.

Den anden Christian er garvet tøjmand, og ikke mindst surfer, og har siden 1989 produceret og solgt surfermærket Klitmøller Rig Wear.

Hurtigt faldt en aftale på plads om at starte noget sammen, og meget hurtigt fik ‘Æ’ en central betydning.

Et ‘Æ’ (faktisk mest ‘æ’) ligner et knob, altså en knude på et tovværk, synes vi. Det ligner også en form for dansk yin-yan-tegn. Og så er det hamrende Æksotisk for stort set alle andre folkeslag end danskere.

En fræk kombination af to vokaler, der skaber et helt ny (gammel) lyd.

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Hvorfor er det en god idé at få renset sine tæpper?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

I de seneste par år har flere og flere valgt at få tæpper hjemme i stuen. Et moderne, æstetisk og sommetider også praktisk valg. Dog er der også en del vedligehold forbundet med tæpper - både for udseendets skyld men også med henblik på hygiejne og allergier. I tæpper samler sig nemlig støv og andre usundheder, som du bør få fjernet. Derudover risikerer tæpper også at få pletter og plamager. Disse kan heldigvis - i langt de fleste tilfælde - også fjernes!

Første gang hos en kosmetisk klinik?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

Bare rolig! For mange kan det være en smule grænseoverskridende at skulle lade et andet menneske tage sig af ens udseende, specielt hvis det er første gang. En kosmetolog kan plukke og forme dine øjenbryn, fjerne kropsbehåring, samt give dig forskellige krops- og ansigtsbehandlinger, når det gælder de mindre behandlinger. Efter første oplevelse finder mange det stærkt vanedannende at skulle besøge kosmetologen i ny og næ. Det skyldtes, at de uddannedes resultater overrasker – ikke på grund af, at de ikke burde være dygtige i deres arbejde, men fordi at mange mænd og kvinder føler sig direkte overraskende smukke, efter et besøg hos deres foretrukne kosmetolog.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum