PDH Music

Februar 2023 fejrer Jon Nørgaard sit 20-års jubilæum i dansk musik med 2 eksklusive koncerter i Amager Bio - Kbh. og Train

Del

Jon Nørgaard / 20-års jubilæum
- annoncering af nyt album og 2 eksklusive koncerter

Amager Bio, København, fredag 3. februar 2023

Train, Aarhus, lørdag 4. februar 2023

Nyheden herunder blev oprindeligt udsendt 28.12.21:


Her i 2022 er det 20 år siden Jon vandt tv-talentkonkurrencen “Popstars”. Som landets største teen-idol, slog han alle salgsrekorder med debutalbummet “This Side Up” og sin efterfølgende nationale spillestedstour.

Nu har både album og tour jubilæum; hvilket fejres med et nyt album i november 2022, som skal markere 20 året for debutalbummet, samt 2 eksklusive koncerter i Amager Bio d. 3. februar og på Train d. 4. februar 2023, som markering af debut-tour jubilæet.

At magien ikke var helt forsvundet, beviste 15-års jubilæumstouren i 2017, hvor Jon udsolgte sine 2 første shows på under 36 timer, ét år inden showstart. Touren udviklede sig til 6 koncerter, med et samlet billetsalg på over 5.500 billetter i alt.

Musikmagasinet “Gaffa”, skrev i 2017: "Forrygende genhør med en voksen popstar” og kvitterede med 5 stjerner: læs her

Jon har i årevis levet et tilbagetrukket liv, væk fra spotlight og har arbejdet i kulissen, for flere af landets største stjerner i musikkens verden. Men ikke længere. Som alle andre i musikbranchen, har Covid-pandemien haft et enormt impact på Jons liv.

“Livet føltes pludselig langt mere skrøbeligt og jeg vågnede op, midt i virvaret og fandt mig selv i en dagligdag, hvor jeg var stået op hver eneste dag i mere end 10 år og havde sat andre menneskers behov, før mine egne”, udtaler Jon. Han fortsætter: “Jeg fik tid til at tænke mig om og en mulighed for at foretage en total omlægning af mit liv. Den chance tog jeg. Det har jeg ikke fortrudt i ét eneste sekund”.

Med nyfunden gejst og i en energiudladning af årelange indestængte og tilsidesatte drømme, gik Jon igang med at lave ny musik. De første singler blev signet på én af de største pladekontrakter for en dansker i nyere tid, hos Warner Music i Australien og Tyskland.

Han besluttede at skabe det nye artistnavn “Tvilling" til projektet, da musikken var ungt i sit udtryk og stilistisk lå langt fra tidl. udgivelser. Det nye publikum skulle ikke opdage udgivelserne, på en artist profil med 20 år gammelt materiale, som de ikke havde et forhold til.

Missionen lykkedes, for den idag 36 årige grenaaenser. I det første år af projektets levetid, har det opnået voldsomme resultater.

Størst, er placeringerne i top20, på de 2 største tyske dancecharts og et peak som #62 på den officielle amerikanske radio dance chart “Mediabase”, med fællessinglen “100 Years”, som han begik i fællesskab med den danske stjerneproducer/DJ “HEDEGAARD” og det amerikanske verdensnavn “Echosmith”. Samt den første top40 placering på Beatports globale dance Chart, med solo-singlen ”Time”

I alt har Jon opnået airplay på over 300 radiostationer, fordelt over 45 lande; og også I det hjemlige territorium er han tilbage i rotation.

Han udtaler: “Rejsen er lige begyndt for Tvilling. Vi har bygget en solid base i det første år, som vi vil bygge videre og ovenpå".

Jon kan til dette formål trække på sin mangeårige erfaring, med at skabe og hjælpe artistnavne fra bunden; meget kan sammenlignes mener han og fortsætter: “Som et helt nyt navn starter du med en enkelt sneflage i form af din første udgivelse. Som du udgiver mere, bliver det stille og roligt til en større snebold, inden lavinen for alvor udløses. Det handler om hvor god du er til dit håndværk, Hvor gode sange du kontinuerligt kan lave, i et højt releaseflow - og hvor vedholdende du er i dit fokus og drive. Hvis disse hovedingredienser er tilstede, har du alt der skal til for at lykkes. Derfra, er det spørgsmål om at opsøge sit held, igen, igen og igen, indtil du breaker.”

Om det er held eller kunnen, skal være usagt; Det er dog et faktum at Tvillings næste 2 singler, er signet hos verdens største label for clubmusik. Således udkommer den første på hollandske Spinnin’ Records, d. 14. januar – og de næste udgivelser ligger klar til affyring.

Har du lyst til en tur i tidsmaskinen tilbage til teenageårene, for at opleve Jon, Tvilling og alle de andre skizofreniteter, på scenen?

I så fald kan billetter købes nu via Ticketmaster

Pressemateriale, kan downloades her (PR billede, video teaser + koncertplakat):

Facebook: https://www.facebook.com/tvilling
Twitter: https://twitter.com/thisistvilling
Instagram: https://www.instagram.com/iamtvilling
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUjlCE_NiMZfIqkDclUvSmg/featured

Al kontakt vedrørende Jon, koncerterne, mv., bedes rettet til: tvilling@ii.dk

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

Comedy Tour annoncering: NATASHA BROCK - Ha’ det godt i Natasha-Land12.1.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

NATASHA BROCK - Ha’ det godt i Natasha-Land I 2019 lavede Natasha sit første soloshow ‘Psyclus’, hvor hun gav sit take på kvindens cyklus. Denne gang er turen nået til hende selv. I ‘Ha’ det godt i Natasha-land’ inviteres publikum med på en sjov og ærlig rejse gennem Natashas liv, hvor Natasha med sin underspillede charme leverer grænsesøgende, selvbiografisk komik om de tabuiserede afkroge af voksenlivet og parforholdet. Træd med ind i Natasha-land og glæd dig til en overraskende, morsom aften, med et show om den lykkelige accept af at ens liv måske ikke altid ender der, man havde planlagt. Natasha Brock var finalist ved DM i Stand-up 2017 og har været nomineret til ZULU Comedy Gallas Talentpris i 2018 og 2021. Natasha Brock er i denne uge (2) ugens komiker på Radio100 og besøger Go' Aften Danmark i aften onsdag 12. januar. Tourplan herunder. Billetsalget er i gang via natashabrock.dk 11.10 GIMLE. Roskilde 12.10 HOTEL CECIL. København K 14.10 VIFTEN. Rødovre 19.10 SKRÅEN I NORDKRAFT L

Marie Key tager på solotour i efteråret 202215.12.2021 10:00:00 CET | Nyhed

Marie Key tager på solotour i efteråret 2022 Billetsalget starter torsdag d. 16. december kl. 10. Marie Key genoptager sit populære soloformat i efteråret 2022, hvor hun besøger 15 byer rundt omkring i Danmark. Sangskriveren vil både dykke ned i sit store bagkatalog og spille sange som “Uden Forsvar”, “Landet” og “Fatter Det Nu” såvel som sange fra hendes nyeste album fra 2020, der blandt andet kastede radiosinglerne “True Love” og “Tænker På Os To” af sig. Marie Keys solokoncerter har allerede vakt stor begejstring hos hendes publikum - blandt andet på grund af Marie Keys helt særlige evne til at fortælle historier og underholde sit publikum mellem numrene. Stemningen til solokoncerterne er afslappet og uformel og med sine humoristiske fortællinger binder Marie Key koncertens sange sammen og skaber en musikalsk oplevelse med et stort nærvær og mange grin. Marie Key siger om den kommende tour: “Jeg glæder mig allerede. Jeg synes det er en virkelig dejlig blanding af små og store spille

Binzer udvider Hair Ball 2022 touren og dobbelt headliner med Dizzy Mizz Lizzy i Tyskland og Holland til marts14.12.2021 09:00:00 CET | Nyhed

Jesper Binzer & Band 2022 Hair Ball Tour Jesper Binzer og hans langhårede soloband skal rundt i ind-og udland i 2022 på Hair Ball Tour. Koncerten 17. marts i Store VEGA som blev annonceret i sidste uge, er en del af tourplanen, som altså nu udvides til også at tælle flere datoer rundt omkring i det ganske land, og derudover datoer i Tyskland, Holland og Sverige. Den opmærksomme læser vil opdage at de tyske og hollandske datoer i marts måned er sammen med Dizzy Mizz Lizzy. Billetsalget er i gang via de respektive spillesteders platforme, og DE og NL datoer kan købes HER

The Sandmen fortsætter rækken af koncerter fra 2021 med nye koncerter i april og maj 2022.14.12.2021 09:00:00 CET | Aktuelt

THE SANDMEN LIVE FORÅR 2022 The Sandmen fortsætter rækken af koncerter fra 2021 med nye koncerter i april og maj 2022. Bandets kærlighed til live optræden har altid stået i et særligt vigtigt og inspirerende centrum. Både for udviklingen af ny musik, og for kammeratskabet, men især for at høste den energi mellem scene og publikum, som er en fuldstændig uvurderlig del af den benzin, bandet bruger i alt videre arbejde. Koncerterne afvikles i en periode, hvor indspilningen af det næste Sandmen album er i fuld gang, og muligheden for at afprøve nyt materiale er nærliggende. Fortællingen om The Sandmen som et helt særligt stærkt live orkester fortsætter, og koncerterne er igen den gyldne mulighed for at opleve musikken leveret på The Sandmens kompromisløse, groovy, hårde og direkte måde. Sandmen siger selv: ”Det er det her vi gør. Det vi elsker mest. Klart mest. På en scene foran et publikum. Direkte levering og direkte afregning. Levende musik. Spænding og energi. Den lækreste og vildeste

'Signe Svendsen & Hjorth/Skjærbæk' - forår 20228.12.2021 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Signe Svendsen 'Signe Svendsen & Hjorth/Skjærbæk' - forår 2022 Uden at lefle for nogen eller noget har Signe Svendsen skabt sin helt egen niche i dansk musik. Album for album, koncert for koncert, har hun lagt personlighed til og står tydelig som en stærk entertainer, som sangskriver og med en stemme, der rummer et insisterende nærvær og en sjælfuldhed. Når Signe Svendsen kalder Palle Hjorth og Lars Skjærbæk ind til turné, er det for at kaste nyt lys over bagkataloget og lufte helt nye sange. Til foråret kan publikum opleve Signe Svendsens sange i denne nedbarberede, eksperimenterende og nærmest filmiske udgave. ”Det her er et ægte ønskescenarie. Når jeg spiller mine sange i den her trio-version, kan alt vitterligt ske. Vi kan gå fra blåt til storladent, fra fint til voldsomt. Der er plads til at fortælle historierne og plads til at folk kan få lov til at flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner - jeg elsker det virkelig.” Sammen med de to musikere har Signe Svendsen indspill

Jesper Binzer med band og special guests i Store VEGA 17. marts 20227.12.2021 10:00:00 CET | Nyhed

17. marts 2022 ruller hårbolden videre i Store VEGA! Jesper Binzer og hans langhårede soloband opruster med yderligere to hårfagre bands til en afløbsstoppende langhåret aften...: Fra Sverige; Special guest Thundermother frisk fra urimlig væg til væg turneren rundt i Europa. Og herhjememfra Timechild, der lige præcis i disse dage udgiver debutpladen... And Yey IT Moves. Den 17. marts 2022 flytter vi ind i Store VEGA, får det hele til at dufte af 70'erne og fylder dine ører med CLASSIC BOMBASTIV RIFF ROCK. Billetsalget starter tirsdag 7. december 2021 kl. 10.00 via ticketmaster.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum