PDH Music

Februar 2023 fejrer Jon Nørgaard sit 20-års jubilæum i dansk musik med 2 eksklusive koncerter i Amager Bio - Kbh. og Train

Del

Jon Nørgaard / 20-års jubilæum
- annoncering af nyt album og 2 eksklusive koncerter

Amager Bio, København, fredag 3. februar 2023

Train, Aarhus, lørdag 4. februar 2023

Nyheden herunder blev oprindeligt udsendt 28.12.21:


Her i 2022 er det 20 år siden Jon vandt tv-talentkonkurrencen “Popstars”. Som landets største teen-idol, slog han alle salgsrekorder med debutalbummet “This Side Up” og sin efterfølgende nationale spillestedstour.

Nu har både album og tour jubilæum; hvilket fejres med et nyt album i november 2022, som skal markere 20 året for debutalbummet, samt 2 eksklusive koncerter i Amager Bio d. 3. februar og på Train d. 4. februar 2023, som markering af debut-tour jubilæet.

At magien ikke var helt forsvundet, beviste 15-års jubilæumstouren i 2017, hvor Jon udsolgte sine 2 første shows på under 36 timer, ét år inden showstart. Touren udviklede sig til 6 koncerter, med et samlet billetsalg på over 5.500 billetter i alt.

Musikmagasinet “Gaffa”, skrev i 2017: "Forrygende genhør med en voksen popstar” og kvitterede med 5 stjerner: læs her

Jon har i årevis levet et tilbagetrukket liv, væk fra spotlight og har arbejdet i kulissen, for flere af landets største stjerner i musikkens verden. Men ikke længere. Som alle andre i musikbranchen, har Covid-pandemien haft et enormt impact på Jons liv.

“Livet føltes pludselig langt mere skrøbeligt og jeg vågnede op, midt i virvaret og fandt mig selv i en dagligdag, hvor jeg var stået op hver eneste dag i mere end 10 år og havde sat andre menneskers behov, før mine egne”, udtaler Jon. Han fortsætter: “Jeg fik tid til at tænke mig om og en mulighed for at foretage en total omlægning af mit liv. Den chance tog jeg. Det har jeg ikke fortrudt i ét eneste sekund”.

Med nyfunden gejst og i en energiudladning af årelange indestængte og tilsidesatte drømme, gik Jon igang med at lave ny musik. De første singler blev signet på én af de største pladekontrakter for en dansker i nyere tid, hos Warner Music i Australien og Tyskland.

Han besluttede at skabe det nye artistnavn “Tvilling" til projektet, da musikken var ungt i sit udtryk og stilistisk lå langt fra tidl. udgivelser. Det nye publikum skulle ikke opdage udgivelserne, på en artist profil med 20 år gammelt materiale, som de ikke havde et forhold til.

Missionen lykkedes, for den idag 36 årige grenaaenser. I det første år af projektets levetid, har det opnået voldsomme resultater.

Størst, er placeringerne i top20, på de 2 største tyske dancecharts og et peak som #62 på den officielle amerikanske radio dance chart “Mediabase”, med fællessinglen “100 Years”, som han begik i fællesskab med den danske stjerneproducer/DJ “HEDEGAARD” og det amerikanske verdensnavn “Echosmith”. Samt den første top40 placering på Beatports globale dance Chart, med solo-singlen ”Time”

I alt har Jon opnået airplay på over 300 radiostationer, fordelt over 45 lande; og også I det hjemlige territorium er han tilbage i rotation.

Han udtaler: “Rejsen er lige begyndt for Tvilling. Vi har bygget en solid base i det første år, som vi vil bygge videre og ovenpå".

Jon kan til dette formål trække på sin mangeårige erfaring, med at skabe og hjælpe artistnavne fra bunden; meget kan sammenlignes mener han og fortsætter: “Som et helt nyt navn starter du med en enkelt sneflage i form af din første udgivelse. Som du udgiver mere, bliver det stille og roligt til en større snebold, inden lavinen for alvor udløses. Det handler om hvor god du er til dit håndværk, Hvor gode sange du kontinuerligt kan lave, i et højt releaseflow - og hvor vedholdende du er i dit fokus og drive. Hvis disse hovedingredienser er tilstede, har du alt der skal til for at lykkes. Derfra, er det spørgsmål om at opsøge sit held, igen, igen og igen, indtil du breaker.”

Om det er held eller kunnen, skal være usagt; Det er dog et faktum at Tvillings næste 2 singler, er signet hos verdens største label for clubmusik. Således udkommer den første på hollandske Spinnin’ Records, d. 14. januar – og de næste udgivelser ligger klar til affyring.

Har du lyst til en tur i tidsmaskinen tilbage til teenageårene, for at opleve Jon, Tvilling og alle de andre skizofreniteter, på scenen?

I så fald kan billetter købes nu via Ticketmaster

Pressemateriale, kan downloades her (PR billede, video teaser + koncertplakat):

Facebook: https://www.facebook.com/tvilling
Twitter: https://twitter.com/thisistvilling
Instagram: https://www.instagram.com/iamtvilling
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUjlCE_NiMZfIqkDclUvSmg/featured

Al kontakt vedrørende Jon, koncerterne, mv., bedes rettet til: tvilling@ii.dk

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

Signe Svendsen på efterårsturné med nyt album i ryggen22.6.2022 09:00:00 CEST | Nyhed

SIGNE SVENDSEN EFTERÅR 2022 Til november tager Signe Svendsen på turné landet rundt med et nyt album i ryggen. Da hun i slutningen af 2021 slap et mere end almindelig travlt koncertår, gik hun direkte i skrivehulen og kan allerede d. 14. okt udgive en opfølger til 2020-albummet ”Det Forlyder”. ”Det bliver afsindigt rart at stå på scenen med de her nye sange, - vi har arbejdet intenst på dem og nu skal de så finde deres vej ud til folk. Og den del er i virkeligheden den vigtigste. Glæder mig meget.” Signe Svendsen har for længst fundet sin egen plads på den danske scene. Hun fører publikum igennem koncerterne med en inderlig og stærk vokal og som stilsikker entertainer. Hun har allieret sig med sin faste producer og guitarist Lars Skjærbæk og Palle Hjorth på tangenter, og sammen skaber de tre et poetisk, nærmest filmisk univers omkring sangene. ”Med os tre er der mulighed til at gå storladent og helt intimt. Der er plads til fortællingerne og også plads til at folk kan få lov til at fly

Dobbeltkoncert med Josephine Philip & Hannah Schneider14.6.2022 12:00:00 CEST | Nyhed

Midnight Confessions præsenterer: Dobbeltkoncert med Josephine Philip & Hannah Schneider Josephine Philip og Hannah Schneider er begge en etableret del af den danske musikscene - Philip med samarbejder som Darkness Falls, Trentemøller, JaConfetti og Schneider med 3 soloalbum i bagagen og de seneste år i den dansksprogede elektroniske duo AyOwA. I maj 2022 udgav Philip sit debut soloalbum We Get Lost and Found som b.la. høstede 5 stjerner I Gaffa, og 30. september udkommer Schneiders længe ventede 4. soloalbum Ocean Letters. Begge plader udgives på deres fælles pladeselskab Midnight Confessions- et nystartet label for alternativ pop og hybrid-projekter mellem samtidskunst og musik. Sammen har de også Philip | Schneider - en eksperimentel duo med den ene fod rodfæstet i lyd og den anden i performance og billedkunst. Med en fælles interesse for stemmen og dens performative muligheder, skaber de forførende rummelige kompositioner, performances og lydinstallationer der engagerer både krop,

VOLA annoncerer Special Guests: H.E.R.O. på kommende Danmarkstour6.4.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

VOLA annoncerer Special Guests: H.E.R.O. på kommende Danmarkstour Det kommende år bliver travlt for dansk-svenske VOLA, både internationalt og herhjemme. VOLA er lige hjemvendt fra deres første Skandinaviens tour, med udsolgte shows i Finland, Norge og Danmark, og skal midt i april måned spille support for canadiske Devin Townsend på hans tour rundt i Storbritannien, der blandt andet bringer bandet til det legendariske spillested Royal Albert Hall i London. Derudover har VOLA en række store festival shows hen over sommeren deriblandt COPENHELL, Roskilde Festival, Summer Breeze og Illosarirock, og en kæmpe Europatourné til efteråret. Året sluttes af med en Danmarkstour hvor bandet er stolte over at kunne præsentere H.E.R.O. som support. H.E.R.O. har med deres nye og tredje album ’Alternate Realities’ manifesteret sig på den danske rockscene og på radiobølger både herhjemme som i udlandet. Et album, som udover at lande forsider i Japan, har fået sjældne 10/10 af Metalized, 5 stjerner i G

LOVE SHOP - 25 år med GO! Afslutter tour på VEGA 13. april1.4.2022 13:39:29 CEST | Nyhed

LOVE SHOP - 25 år med GO! Love Shop er netop nu på turné som opfølgning på deres seneste album, ”Levende Mænd i Døde Forhold”. En turné, der har bragt dem rundt i hele landet, men også med en afstikker til Berlin, hvor bandet gav en koncert på spillestedet Maschinenhaus. Flere publikummer har bemærket, at der på denne turné er blevet spillet langt flere sange fra albummet ”GO!” end sædvanligt. Og det er der en særlig god grund til. Albummet kan nemlig til maj fejre 25 års jubilæum og det markerer Love Shop ved at tilføje sange som ”Hvorhen? Hvordan? Hvornår?”, ”Vi Blinker Så Hurtigt Vi Kan” og “Fremmedlægionær” til koncerterne. Det kan opleves, når bandet den 13. april afslutter turnéen på deres hjemmebane i Store VEGA i København. Live består Love Shop, foruden forsanger Jens Unmack, som altid af Mikkel Damgaard (keys), Mika Vandborg (guitar), Nis Tyrrestrup (bas) og Thomas Duus (trommer) Og det er den konstellation, som netop har kastet 5 stjerner af sig i GAFFA for bandets nylige ko

Kira And The Kindred Spirits udsender debutplade på vinyl og annoncerer DK-tour21.3.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Kira And The Kindred Spirits udsender debutplade på vinyl og annoncerer DK-tour I anledning af 20-året for Kira and the Kindred Spirits’ debutplade “Happiness Saves Lives”, udsender bandet nu for første gang albummet på vinyl. I anledning af jubilæet annoncerede bandet sidste år en særlig re-union koncert på RUST i København. Spillestedet har en særlig plads i bandets historie, da det var der de spillede deres første fuldlængdekoncert. Koncerten er for længst udsolgt og nu har bandet besluttet sig for at tilføje flere koncerter og tage på deres første turné i 15 år. Derudover kan man opleve dem flere steder i landet hen over sommeren. Gamle og nye fans kan glæde sig til at høre de bedste sange fra debutpladen, samt de to øvrige albums bandet nåede at udgive inden de gik hver til sit i 2007. Kira and The Kindred Spirits nåede at spille over 450 koncerter i ind- og udland i de 6 år de var aktive. Bandet havde ry som et af landets stærkeste livebands og høstede adskillige roser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum