Barcelona Training Academy

FC Barcelona inviterer to drenge til Barcelona

Del

Der er kommet en officiel invitation til Sebastian Nastasijevic og Marcus Voigt fra FC Barcelona.

De to drenge har været med til FC Barcelona jule camp i Ballerup,  hvor de blev udtaget af FC Barcelonas trænere for at være tekniske dygtige spillere og for opfylde alle værdier som FC Barcelona står for; kammeratskab, respekt, fair play, og indsats.  

Sebastian og Marcus træner til dagligt i Barcelona Training Academy, BSF’s nye talentcenter. Her får de direkte FC Barcelona DNA fra vores spanske direktør Carlos Martin, som sørger for at tilrettelægge alle træninger til akademiet.    

Det kom som en stor overraskelse, da de to drenge fik af vide, at de skulle til FC Barcelona og træne med de catalanske drenge i en hel uge - og at de også skulle spille kamp for FC Barcelona om lørdagen.

"Vi er selvfølgelig stolte over, at to af vores drenge skal til Barcelona. Det bliver en kæmpe oplevelse for dem - vi ønsker dem endnu engang stort tillykke og følger dem selvfølgelig under hele turen. Vi har vores FC Barcelona fodboldskoler tre steder; København, Vejle og Aarhus til sommer. Vi flyver vores FC Barcelona trænere til Danmark, for at kunne tilbyde vores unge drenge og piger en uge med professionel træning. Vi er sikre på, at der kommer flere invitationer fra FC Barcelona  til sommer "siger Anna Beltran, Partner med FC Barcelona Escola Scandinavia.

Læs meget mere på; www.barcelonatraining.dk 


For yderligere information:

Anna Beltran
Tlf.nr: +45 22556419
Mail: barcelonatrainingdk@gmail.com

Billeder

Information om Barcelona Training Academy

Barcelona Training Academy
Ballerup Idrætsby
2750 Ballerup

2255 6419http://barcelonatrainingacademy.com

Følg pressemeddelelser fra Barcelona Training Academy

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Barcelona Training Academy