Furesø Kommune

Farum Svømmehal genåbner 50 meter-bassinet

Del

Fredag d. 22. november inviterer Farum Svømmehal til genåbning af 50 meter-bassinet. Samtidig markerer svømmehallen, at den fylder 40 år og inviterer til gratis svømning den 22. - 24. november.

Siden 1979 har Farum Svømmehal dannet rammen om et aktivt fritidsliv for Furesøs borgere, men også tiltrukket både elite- og breddesvømmere. Hvert år besøger omkring 150.000 badegæster svømmehallen. Tallet dækker primært over badegæster med billet, de mange forenings-medlemmer samt institutioner så som fritidshjem og børnehaver.

”Vi er en af de kommuner i landet med det højeste antal aktive borgere. Et aktivt liv i stærke fællesskaber giver livskvalitet. Derfor glæder det mig, at vi i Furesø har dygtige foreninger og gode svømmefaciliteter, så børn, unge og voksne kan lege i vandet, lære at svømme og røre sig i vandet”, siger borgmester Ole Bondo Christensen. 

Når svømmehallen fejrer 40 års-fødselsdag fra den 22. november, åbner den også dørene til et nyrenoveret 50 meter-bassin.

”Vi glæder os rigtig meget til at kunne byde alle vores gæster, institutioner, foreninger og de mange medlemmer indenfor igen til mange gode timer i vandet,” siger centerchef Peter Rosgaard og fortsætter:

”Vi har været kede af de genér, som lukningen af svømmehallen har givet vores badegæster og foreningsbrugere. Men nu ser vi frem til at åbne svømmehallen igen med en weekend fuld af gratis svømmetilbud. Vi håber at se rigtig mange glade børn og voksne fredag, lørdag og søndag d. 22. til 24. november”, siger han.

Fejringen starter fredag d. 22. november kl. 6 om morgenen med gratis morgensvømning samt morgenmad. Samme dag holder svømmehallen reception i Cafe Mette Jacobsen mellem kl. 15 og 18, hvor alle er velkomne, og gæsterne får mulighed for at se 50 meter-bassinet med masser af vandaktivitet fra balkonen, da foreningernes sæson skydes i gang selvsamme dag.

Kom og vær med til fødselsdagsweekenden 22. til 24. november

Programmet er:

  • Fredag d. 22. november holder vi gratis morgensvømning og giver morgenmad fra kl. 6 til 8.50. Senere på dagen mellem kl. 15-18 holder svømmehallen reception. Samme dag åbner foreningerne deres sæson 2019/2020, som du stadig kan tilmelde dig.
  • I weekenden lørdag og søndag d. 23. og 24. november kan du svømme gratis om morgenen kl. 7-8.50 i 50 meter-bassinet. Om eftermiddagen er der gratis svømning og plask i 50 meter-bassinet, som bliver delt op i tre bassinafsnit kl. 13-15.40.

Fakta: Om Farum Svømmehal

Farum Svømmehal blev indviet i 1979 af borgmester Gøsta Gustavsen. Den oprindelige svømmehal er tegnet af Knud Holscher og Svend Axelsson, og senere udvidet med tegninger af Gert Andersson. Udsmykning ved soppebassinet er lavet af Richard og Bodil Manz med tekster af Benny Andersen.

Svømmehallen er en udpræget motionssvømmehal med vægt på klubtræning og en offentlig åbningstid, der primært tilgodeser morgensvømmere.

Svømmeundervisning

Farum Svømmeklub og Farum-Familie-Svøm er de to største klubber, der har til huse i Farum Svømmehal. De tilbyder svømmeundervisning til store og små og på alle niveauer. Dertil kommer Havbasserne, som er specialiseret i dykning. Svømmeskolen er et privat tilbud, der råder over varmtvandsbassinet inkl. terapibassinet.  

Besøg svømmehallens hjemmeside

Du kan besøge farumsvommehal.dk for at læse mere om aktiviteterne i Farum Svømmehal. 

Kontakter

Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen, tlf. 7216 5200
Centerchef Peter Rosgaard, tlf. 7216 4784

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum