LEGOLAND Billund

Familien Rais fra Odder er flyttet ind i LEGOLAND® – Så vildt er det at se sit eget hus bygget i LEGO® klodser

Del
LEGOLAND® åbnede i dag porten til en ny sæson med nye indbyggere i Miniland, da Familien Rais fra Odder overtog nøglen til deres nye hus i LEGO® klodser.
Elinor Rais afslører familiens hus i Miniland sammen med LEGOLAND prinsessen.
Elinor Rais afslører familiens hus i Miniland sammen med LEGOLAND prinsessen.

Selvom datoen lægger op til en god aprilsnar, så er det ikke tilfældet i LEGOLAND®, hvor en dansk familie er flyttet ind blandt de øvrige beboere i Miniland. De har nemlig vundet konkurrencen om at få deres hus bygget i LEGO® klodser og var inviteret indenfor til afsløringen af deres hus og klassisk nøgleoverdragelse.

- Det var helt vildt sjovt, og det er blevet rigtig flot, sagde Elinor Rais på 10 år, der blev bakket op af sin lillebror, der også lagde mærke til sig selv som LEGO figur. 

- Det var sjovt! Jeg var spændt på, om jeg havde røde bukser, men det havde jeg, sagde Theodor Rais på 6 år. 

Familien består udover Elinor og Theodor af Morgan på 2 år og William på 13 år, som havde taget deres mor, Anna, og deres far Jesper med i LEGOLAND i dag. 

- Det er virkelig imponerende, at de har bygget det på knap tre uger. Det er virkelig flot lavet og sjovt at se sit eget hus i LEGOLAND. Jeg er jo kommet her, siden jeg var barn, så det er bare så sjovt, at jeg nu selv står i Miniland, sagde Jesper Rais. 

Direktør i LEGOLAND, Christian Woller, er også glad for de nye indbyggere i Miniland, som bliver nabo til dronningen og har udsigt over Eiffeltårnet og andre ikoniske bygninger.

- Det er første gang nogensinde, vi laver den her type konkurrence i LEGOLAND, hvor vi sammen med ejendomsmæglerkæden home har sat en grund i LEGOLAND på højkant. Der har været rigtig stor interesse for konkurrencen, og det er helt fantastisk at opleve familiens reaktion her i dag, hvor de kunne se sig selv og deres hus i Miniland, sagde Christian Woller, direktør i LEGOLAND. 

Udover familien Rais' hus byder den nye sæson på flere nye LEGO modeller. Ved Minibådene er Tower Bridge flyttet ind, som gæsterne kan sejle under, og i Esbjerg i Miniland er den berømte bygning Esbjerg Towers rykket ind sammen med den ikoniske skulptur - 'Mennesket ved havet'.

Årets store nyhed åbner den 18. maj

2023 byder også på en stor nyhed, når LEGOLAND® den 18. maj åbner årets nyhed – Ferrari Build & Race. Her kan gæsterne blandt andet opleve verdens første LEGO® byggede Ferrari Monza SP1 i fuld størrelse.

- Ferrari er et verdenskendt brand, som er berømt for deres unikke biler, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere en helt ny form for interaktiv attraktion sammen med Ferrari her i LEGOLAND, sagde Christian Woller.

Den nye attraktion byder også på en stor digital racerbane. Her kan gæsterne bygge deres egen LEGO Ferrari, som bliver scannet og kan styres på en digital udgave af ’Pista di Fiorano’, som er Ferraris testbane, der primært bruges til at udvikle og teste nye Ferrari modeller.

- Vi ser virkelig frem til at få en helt ny digital byggeoplevelse i Ferrari Build & Race. Det er helt nyt i LEGOLAND, at vi kombinerer fysisk LEGO byg med en digital oplevelse, hvor gæsternes LEGO biler bliver levende på racerbanen, siger Christian Woller.

Et tætpakket program og flere åbningsdage

Foruden Ferrari Build & Race byder 2023 sæsonen også på et gensyn med det populære riddershow Battle of the Brick fra juni til august i ridderarenaen ved eventpladsen, Halloween i hele oktober og en gentagelse af Jul i LEGOLAND®, som blev lanceret i 2022. Derudover har LEGOLAND udvidet åbningskalenderen så den i 2023 tæller langt over 200 åbningsdage.

- Vi har et spændende program for hele året med både Ferrari nyheden, populære events og shows fordelt over hele året og med en udvidet åbningskalender glæder vi os bare til at byde gæsterne velkommen i endnu flere dage end i 2022, siger Christian Woller.

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig på +45 2030 8184 eller Presse@LEGOLAND.dk

Billeder

Elinor Rais afslører familiens hus i Miniland sammen med LEGOLAND prinsessen.
Elinor Rais afslører familiens hus i Miniland sammen med LEGOLAND prinsessen.
Download
Familien Rais' hus i LEGO® klodser.
Familien Rais' hus i LEGO® klodser.
Download
Familien Rais bestående af William, Elinor, Anne, Theodor, Jesper og Morgan.
Familien Rais bestående af William, Elinor, Anne, Theodor, Jesper og Morgan.
Download
Christian Woller byder velkommen til en ny sæson og til afsløringen af familien Rais' hus i Miniland.
Christian Woller byder velkommen til en ny sæson og til afsløringen af familien Rais' hus i Miniland.
Download
Tina Brødsgaard Mathiesen fra home i Billund og Direktør Christian Woller fra LEGOLAND.
Tina Brødsgaard Mathiesen fra home i Billund og Direktør Christian Woller fra LEGOLAND.
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Presseinvitation: 18. maj åbner LEGOLAND® årets nyhed "Ferrari Build & Race" og afslører verdens første 1:1 LEGO byggede Ferrari Monza SP110.5.2023 13:26:14 CEST | Pressemeddelelse

Årets nyhed i LEGOLAND® - Ferrari Build & Race åbner 18. maj og byder på en helt ny interaktiv og digital Ferrari attraktion. Her kan gæsterne blandt andet bygge deres egen LEGO® Ferrari og gøre den levende på den digitale racerbane og naturligvis opleve 1:1 modellen af den legendariske Ferrari Monza SP1 sammen med racerkører Nicklas Nielsen.

Heidi Lorentz Jeppesen er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND – det skal smage helt fantastisk3.2.2023 09:37:22 CET | Pressemeddelelse

I dag har Heidi Lorentz Jeppesen sin første dag som køkkenchef på Hotel LEGOLAND, og selvom der er mange ting, hun skal lære, så har hun allerede en klar vision for køkkenet, hun har fået ansvaret for. - Vores mad skal se godt ud, og det skal smage helt fantastisk. Det er den målsætning, vi skal arbejde ud fra. Det kan vi blandt andet løse ved at have et lidt mindre udbud og sikre, at det vi serverer, er topkvalitet, forklarer Heidi Lorentz Jeppesen, der er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND. Hun glæder sig rigtig meget til at lære hele holdet at kende, og så skal hun også lige lære at finde rundt. - De første uger går med mange møder, hvor jeg skal lære kollegaerne at kende og komme ind i de systemer, der er, og så skal jeg også lige lære at finde rundt, siger Heidi Lorentz Jeppesen. Hun kommer fra en lignende stilling på Jørgensens Hotel i Horsens og har tidligere drevet sin egen restaurant i Nordsjælland. Stort fokus på økologi og bæredygtighed Den nye køkkenchef bringer også stor erfa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum